MENÜ

Galatasaray'ın yıldızına Premier Lig'den dev talip! 35 milyon Euro...

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray'da, gelen oyuncular kadar takımdan ayrılması muhtemel olan yıldızların durumu da yakından takip ediliyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye Zaha transferinde büyük bir çalım atarak taraftarlarını sevince boğan Sarı-Kırmızılı ekip, bir diğer yıldızını da takımda tutmanın hesaplarını yaparken Premier Lig'den çıkan dev takip işleri karıştıracak gibi görünüyor. İşte bu dev transfere dair tüm detaylar...

Galatasaray'ın yıldızına Premier Lig'den dev talip! 35 milyon Euro...

Galatasaray'da, gelen oyuncular kadar takımdan ayrılması muhtemel olan yıldızların durumu da yakından takip ediliyor. Sarı-Kırmızılı ekip, bir diğer yıldızını da takımda tutmanın hesaplarını yaparken Premier Lig'den çıkan dev takip işleri karıştıracak gibi görünüyor. Yıldız oyuncusunu takımda tutmak isteyen Cim-Bom'un, 35 milyon Euro'luk teklif karşısında eli kolu bağlanacak.

Haberin Devamı

Aslan’dan göndermeli cevap

Fenerbahçe’nin çok istediği Wifried Zaha’yı kadrosuna katan SarıKırmızılılar, yılın transfer bombasına imza atmıştı. Cim Bom, dün de sosyal medya hesabı üzerinden rakibine gönderme yapan bir paylaşım yaptı. Fildişili oyuncunun t-shirtlerinin kulüp mağazalarından satışa çıktığını duyuran Galatasaray, “Wilfried Zaha tshirtlerini http://GSStore.org’dan satın alabilirsiniz #ÖnceSahadaŞimdiZahada” açıklamasını yaptı.

Galatasarayın yıldızına Premier Ligden dev talip 35 milyon Euro...

Testler iyi çıkınca...

Son olarak Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın, birtakım kan testlerinin yolculuk yapabilmesi için uygun hale gelmesi bekleniyordu. Wanda Nara’nın iyi olmasından sonra ise Icardi’nin geleceği tarih de belli oldu. Önceki gün oyuncunun menaceri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Icardi’nin geleceğini söyledi. 30 yaşındaki forvetin de bu akşam 23.55 sularında İstanbul’da olması bekleniyor. İmzaların ise 1-2 gün içinde atılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızına Premier Ligden dev talip 35 milyon Euro...

Detaylar belli oldu

Bu doğrultuda tecrübeli oyuncu, daha önce söylendiği gibi Sarı-Kırmızılılar ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Icardi’nin kulübü PSG’ye ise bu transfer için 10 milyon Euro bonservis ödemesi yapılacak. Öte yandan Icardi, bonuslarla birlikte her sene için 8 milyon Euro’ya yakın bir maaş alacak.

Dünya Kupası'na damga vurmuştu

Talk Sport, ManU'nun orta saha arayışı kapsamında 2022 Dünya Kupası'nın sürpriz takımı Fas'la dikkat çeken performansa imza atan Sofyan Amrabat'ı gözüne kestirdiğini yazdı. Manchester temsilcisinin, Fiorentina ile 1 yıllık sözleşmesi kalan 26 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak için Fred'in satış sürecini hızlandırdığı iddia edildi.

Galatasarayın yıldızına Premier Ligden dev talip 35 milyon Euro...

Piyasa değeri 20 milyon Euro

Bu gelişme sonrasında da Brezilyalı oyuncunun transferi için en ciddi talip Galatasaray'la görüşmelerin yoğunlaştığı ve hızlandığı kaydedildi. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Fred'in de ManU'yla 1 yıllık kontratı kaldı. Bu durum Manchester United karşısında masada Galatasaray'ın elini bir hayli güçlendiriyor.

Galatasarayın yıldızına Premier Ligden dev talip 35 milyon Euro...

Zaniolo için Newcastle iddiası

Cim Bom’un İtalyan süperstarı Nicolo Zaniolo’ya bir talip daha çıktı. Ada basınında yer alan haberlere göre 24 yaşındaki oyuncu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United devreye girdi.

Haberin Devamı

Cim Bom’un İtalyan süperstarı Nicolo Zaniolo’ya bir talip daha çıktı. Ada basınında yer alan haberlere göre 24 yaşındaki oyuncu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United devreye girdi. Normal şartlar altında Galatasaray Yönetimi, Zaniolo’nun satışına sadece 35 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinin ödenmesi halinde izin verecek. Newcastle’ın ise bu rakamın çok daha üzerinde bir teklif yapma içerisinde olduğu öne sürüldü.

Premier Lig ekibi gözünü kararttı

Normal şartlar altında Galatasaray Yönetimi, Zaniolo’nun satışına sadece 35 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinin ödenmesi halinde izin verecek. Newcastle’ın ise bu rakamın çok daha üzerinde bir teklif yapma içerisinde olduğu öne sürüldü.

Galatasarayın yıldızına Premier Ligden dev talip 35 milyon Euro...

YORUM YAZ