MENÜ

Galatasaray'ın yıldızına dev transfer teklifi! Okan Buruk'tan kritik karar

Trendyol Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, RAMS Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek zirve yarışında hata yapmadı. Transferin son günlerinde peş peşe hamleler yapan Cimbom, kiralık olarak gönderilen oyuncusu için flaş bir teklif aldı. Okan Buruk ise bu transfer için kararını verdi.

Galatasaray'ın yıldızına dev transfer teklifi! Okan Buruk'tan kritik karar

Zirve yarışında hata yapmayan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında konuk ettiği RAMS Başakşehir'i 2-0 yendi. Haftaya averajla ikinci sırada giren "Cimbom" maç fazlasıyla liderlik koltuğunu devraldı. Barış Alper Yılmaz, Süper Lig'de üst üste 3 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı. Mertens, bu sezon resmi maçlardaki gol sayısını 6'ya çıkardı. Galatasaray, Süper Lig'de son 13 maçında mağlup olmazken, sahasındaki yenilmezlik serisini 30 müsabakaya çıkardı.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde de kadrosuna Serge Aurier, Vinicius ve Köhn'ü katan Cimbom, Angelino ve Kazımcan Karataş ile yollarını ayırırken, Sacha Boey'u ise rekor bedelle Bayern Münih'e sattı. Kadrosunu 3 yabancı transferiyle güçlendiren sarı-kırmızılı takımda başka bir transfer gelişmesi daha yaşandı.

OKAN BURUK REKOR PEŞİNDE

Galatasaray iç sahada tarih yazarken, teknik direktör Okan Buruk da büyük bir başarının eşiğinde. Ligde evinde 16 maçlık galibiyet serisi yakalayan Okan Buruk, Lucescu'nun (18) serisine bir adım daha yaklaştı. 3 karşılaşma daha kazanılırsa yeni rekor 50 yaşındaki hocanın olacak.

Galatasarayın yıldızına dev transfer teklifi Okan Buruktan kritik karar

İNGİLİZ EKİBİ, EMİN BAYRAM'A TALİP OLDU

Galatasaray'da bu sezon başında Belçika ekibi Westerlo'ya kiralanan Emin Bayram konusunda flaş gelişmeler yaşandı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un önümüzdeki sezon takımda kesin olarak kalmasını istediği Emin Bayram için ilgi devam ediyor. Belçika ekibi Westerlo'da bu sezon 18 maçta forma giyen Emin büyük beğeni topladı. Emin'in bu performansı için sonrası ilk resmi teklif geldi.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızına dev transfer teklifi Okan Buruktan kritik karar

STOKE CITY 7.5 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Westerlo'da kiralık oynayan 21 yaşındaki Emin Bayram'ı Stoke City istedi. Ancak Galatasaray, gelen bu teklifi hemen reddetti. Önümüzdeki sezon için de planlarını şimdiden yapan Okan Buruk ve teknik ekip, Emin Bayram'ı gelecek sezon rotasyona alacak. Westerlo'da gösterdiği performansa dikkat çeken Emin Bayam, 18 maçta 1 gol ve 2 asist katkısı yaptı. Haziran 2024'te Galatasaray'a geri dönecek olan Emin Bayram'ın güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro.

YORUM YAZ