Galatasaray'ın yıldızına büyük ilgi! Bonservisi belli oldu
Transfer hareketliliğinin sürdüğü Galatasaray'da kadrodaki isimlere de büyük ilgi varken birçok talibi olan yıldız ismin bonservisi belirlendi.
Galatasaray, kadroya katılacak yeni yıldızlara odaklanmış durumdayken ayrılacak isimlerin durumları da netleşmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar'da gözden çıkarılan isimler kadar takımın önemli isimlerine de önemli talipler var.
Haberin Devamı ›
GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Frankowski, Rennes yolcusu
Cim Bom, Przemyslaw Frankowski ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Ligue 1 ekipleri oyuncunun peşindeyken en ciddi aday Rennes. Frankowski için transfer yarışında hareketli günler yaşanıyor. Rennes kulübü yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Polonyalı oyuncunun transferi için İstanbul’a geldi. Galatasaray’ın önceliği bonservis ya da zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak. Öte yandan Frankowski’ye Paris FC ve eski kulübü Lens de ilgi gösteriyor. Ancak oyuncunun, kariyerine Ligue 1’de devam etmeye sıcak baktığı ve özellikle Rennes’e olumlu yaklaştığı öğrenildi.
Nelsson'a Süper Lig'den iki talip
Danimarkalı stoper ile Galatasaray arasındaki bağlar kopma noktasına geldi. Nelsson için Süper Lig’den 2 talip var. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Victor Nelsson için Galatasaray ile bir ön görüşme yaptıklarını açıklamış oyuncuyu çok istediklerini belirtmişti. Galatasaray’ın 26 yaşındaki stoperi için Göztepe’nin de devreye girdiği ifade edildi. Okan Buruk, oyuncunun transferi hakkında “Nelsson kesinlikle takımdan ayrılacak, menajeri görüşmeler yapıyor. Önceliğimiz satmak” açıklamasını yapmıştı.
Haberin Devamı ›
Aston Villa'nın Sara inadı
Galatasaray, Aston Villa ve Leeds United’in peşinde olduğu Gabriel Sara’nın bonservisini belirledi. Norwich City’den 18 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Gabriel Sara, sergilediği futbolla hem değerini katladı hem de önemli takımları peşine taktı. Okan Buruk’un kesinlikle takımda kalmasını istediği Brezilyalı futbolcu için Aston Villa yoğun bir çaba harcıyor.
BU HAFTA BİTİYOR!
Bonservisi belirlendi!
Bir diğer Premier Lig ekibi Leeds United’ın da listesinde yer alan Sara konusunda Galatasaray’ın belirlediği bonservis bedeli 35 milyon Euro. Bu rakamın altındaki teklifler değerlendirilmeye alınmayacak.
TEKLİF HAZIRLIĞI...