Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'ya ırkçılık! Instagram hesabından duyurdu...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha, sosyal medyada uğradığı ırkçılığı gözler önüne serdi. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çevrimiçi zorbalığa dikkat çekti. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'ya ırkçılık! Instagram hesabından duyurdu...

Galatasaray'ın Fildişili kanat oyuncusu Wilfried Zaha, sosyal medya platformu Instagram'dan çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Tecrübeli futbolcu, kendisine gelen hakaretleri simgeleyen emojilerle maruz kaldığı ırkçılığı duyurdu. Eski Premier Lig yıldızı, ırkçılığı simgeleyen emojileri 'tipik' notuyla paylaştı.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızı Wilfried Zahaya ırkçılık Instagram hesabından duyurdu...

G:SARAY'DA SÜRPRİZ GELİŞME

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI

İngiltere Premier Lig kulübü Crystal Palace ile sözleşmesi bittikten sonra yaz transfer döneminde Galatasaray'a imza atan Wilfried Zaha, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği ilk sezonda beklentileri tam olarak karşılayamadı. Yıldız futbolcu, geçirdiği sakatlıkların da etkisiyle Teknik Direktör Okan Buruk'un ideal ilk 11'ine giremedi.

Galatasarayın yıldızı Wilfried Zahaya ırkçılık Instagram hesabından duyurdu...

PREMIER LİG'E GERİ DÖNEBİLİR

Wilfried Zaha, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 40 maça çıktı. Fildişili kanat oyuncusu, söz konusu 40 karşılaşmada 10 gol atıp beş asist yaptı. 15 gole direkt katkı sağlayan yıldız oyuncu, zaman zaman ilk 11'de forma giymediği için üstü kapalı serzenişlerde bulundu. Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zaha'nın yazın yeniden Premier Lig'e dönebileceği konuşuluyor.

YORUM YAZ