MENÜ

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'de olay sözler!

2023-24 sezonunun ilk yarısında 16 gole direkt katkıda bulunan Kerem Aktürkoğlu için ortaya yeni bir iddia atıldı. Ayrıca İngiliz eski kaleci, yıldız futbolcu için ilginç sözler söyledi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'de olay sözler!

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, bu sezon zaman zaman eleştirilerin hedefi haline gelse de sarı-kırmızılı takımın en büyük kozlarından biri olmaya devam ediyor. Millî kanat oyuncusunun adı, son zamanlarda İngiltere'deki transfer haberlerinde de geçiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması

Sarı-kırmızılı takımda dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray, yıldız futbolcunu Kerem Aktürkoğlu'nun ameliyat olduğunu duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu konka hipertrofisi ve nazal septum deviasyonu (Burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi) nedeniyle sponsor hastanemiz Medicana Ataköy’de başarılı bir operasyon geçirmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup bu geceyi müşahade altında hastanede geçirecektir. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Galatasarayın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için İngilterede olay sözler

11 gole direkt katkı

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon zaman zaman net gol fırsatlarını kaçırdığı için eleştiriliyor. Bu eleştirilere kulağını tıkayıp baskı altında kalmadan işini yapmaya devam eden millî futbolcu, 2023-24 sezonunda şu ana Galatasaray'a önemli katkı sağladı. Toplamda 29 maça çıkan Kerem, söz konusu 29 mücadelede sekiz gol atıp sekiz de asist yaptı. 

Haberin Devamı

İngiltere'den yeni iddia!

Takımda gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Kerem Aktürkoğlu ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan haberde Kerem'in performansı övülürken transfer iddiaları masaya yatırıldı. Söz konusu haberde şu ifadeler kullanıldı: Kerem çok yetenekli bir oyuncu ve bu sezon şu ana kadar etkileyici bir form sergiledi. Süper Lig'de 15 maçta forma giyerken 4 gol attı ve 5 asist daha elde etti. Özellikle de Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında Leeds'in rakipleri Manchester United'a karşı müthiş bir gol attı.

Galatasarayın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için İngilterede olay sözler

"Leeds'in ilgisi şaşırtıcı değil"

Türk millî futbolcu, Süper Lig'de maç başına 2,9 kilit pas ortalamasıyla ülkenin en büyük yeteneklerinden biri olarak ortaya çıktı ve şu ana kadar 11 büyük şans yarattı, bu nedenle kulüplerin ilgisini çekmesi sürpriz değil. Championship'te Leicester City ve Ipswich Town gibi takımlarla rekabet etmelerini sağlamak için taze yaratıcı yaratıcılığa ihtiyaç duydukları göz önüne alındığında, Leeds United'ın ilgisi pek de şaşırtıcı değil. Ocak ayı için Daniel Farke ve Nick Hammond ile şimdiden derin görüşmelerde bulunacak. Leeds yaz boyunca daha fazla hücum oyuncusuna bakıyordu ama başarılı olamadı, bu yüzden Aktürkoğlu'nun pencerenin önünden onların gözüne girmesi mantıklı.

Haberin Devamı

İngiliz kaleciden ilginç çıkış!

Konuyla ilgili olarak görüşü alınan eski İngiliz kalecisi Paul Robinson, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili gündem olacak bir iddiada bulundu.

Galatasarayın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için İngilterede olay sözler

Robinson, Leeds United'ın Ocak ayında Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek için Galatasaray'la görüşme yapmasının "kesinlikle hiçbir şansının" olmadığı konusunda ısrar etti. Robinson, iki kulüp arasındaki geçmişten dolayı Aktürkoğlu'nun taraftarlar tarafından kabul edilmeyeceğini, bunun kendilerine ve oyuncuya haksızlık olacağını ifade etti.

Galatasarayın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için İngilterede olay sözler

YORUM YAZ