MENÜ

Galatasaray'ın yıldızı haftalar sonra dönüyor!

Aslan ligde Kayserispor engelini zor da olsa aştı, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. Yarın Ümraniyespor'la kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da yıldız oyuncu haftalar sonra forma giyecek.

Galatasaray'ın yıldızı haftalar sonra dönüyor!

Sol bek başladığı Kayserispor maçını forvet, sol kanat ve sağ kanat oynayarak tamamlayan Barış Alper Yılmaz, joker özelliğinin yanında önemli de bir istatistiğe imza attı. 23 yaşındaki futbolcu, 2014-2015 sezonundan bu yana bir Süper Lig maçında 13 ikili mücadele kazanan, 5 top kapan ve rakip ceza sahasında 8 kez topla buluşan ilk futbolcu oldu.

Haberin Devamı

Kadroya alınmayacaklar

Lig yarışında kadrosunu en efektif şekilde kullanmak isteyen Aslan’ın hocası Okan Buruk, Ümraniye ile oynanacak kupa mücadelesinde asların büyük bölümünü dinlendirmeyi düşünüyor. Başta Muslera, Abdülkerim, Boey, Barış Alper Yılmaz ve Torreira olmak üzere düzenli forma giyen oyuncuların bir kısmının kupada ya yedek soyunacağı ya da kadroya alınmayacağı bildirildi.

Galatasarayın yıldızı haftalar sonra dönüyor

Sanchez müjdesi geldi

Galatasaray’da eksikler birer birer kadroya geri dönüyor. Bunlardan biri de Davinson Sanchez. Kolombiyalı stoper, dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Okan Buruk, Güney Amerikalı savunmacıyı ligde Trabzonspor’la oynanacak dev maça hazırlıyor. Sanchez’in kupadaki Ümraniye sınavında ise süre alması beklenmiyor.

Haberin Devamı
Okan Buruk'un Ümraniyespor planı belli oldu

Galatasarayın yıldızı haftalar sonra dönüyor

Galatasaray'dan eğlenceli idman
YORUM YAZ