MENÜ

Galatasaray'ın yıldızı Davinson Sanchez'e övgü yağmuru

Galatasaray'da Manchester United maçını 2 asistle tamamlayan, Antalyaspor karşısında da golünü atan Davinson Sanchez’in performansı, ülkesi Kolombiya’da da ses getirdi. Gazeteler, 27 yaşındaki stoper için, “Rüya gibi bir hafta geçirdi” ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın yıldızı Davinson Sanchez'e övgü yağmuru

Galatasaray bu sezonun belki de en sessiz ama en flaş transferlerinden birini Davinson Sanchez’i alarak yaptı. İngiliz kulübü Tottenham’dan 9.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 27 yaşındaki savunmacı, Sarı-Kırmızılı formayı giydiği ilk maçtan itibaren mükemmele yakın bir grafik ortaya koyuyor.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızı Davinson Sancheze övgü yağmuru

SKOR KATKISIYLA FARK YARATIYOR

Savunmadaki üstün performansına ek olarak, Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United deplasmanında 2 asist yapan ve haftanın 11’ine girmeyi başaran tecrübeli stoper, en son Antalyaspor deplasmanında attığı golle de galibiyete kritik bir katkıda bulundu.

YENİDEN 11'E DÖNÜYOR

Sanchez’in Galatasaray’daki performansı, özellikle ülkesi Kolombiya’da ses getirmiş durumda. Gazetelerin Milli arada yükselişine geniş yer ayırdığı Davinson Sanchez için, “Rüya gibi bir hafta geride kaldı. Manchester United ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında 2 asist yaptı. Takımına hayat verdi. Antalyaspor maçında ise 1 gole imza attı. Galatasaray’da 3 gole katkıda bulunan Sanchez, Türkiye’de taraftarların büyük beğenisini kazandı. Son dönemdeki çıkışıyla Kolombiya Milli Takımı’nda da ilk 11’deki yerine geri dönecek” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

 

Galatasarayın yıldızı Davinson Sancheze övgü yağmuru

 

YORUM YAZ