MENÜ

Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha'dan imza sonrası ilk açıklama! Drogba ve Van Aanholt vurgusu...

Galatasaray'ın transferini resmen duyurduğu Wilfried Zaha, sözleşmeye imza attıktan sonra açıklamalarda bulunurken buraya gelmesi noktasında Didier Drogba ve Patrick van Aanholt'un da etkisine dikkat çekti.

Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha'dan imza sonrası ilk açıklama! Drogba ve Van Aanholt vurgusu...

Galatasaray'da Wilfried Zaha ile sağlanan anlaşmanın detayları resmen açıklandı. Sarı-Kırmızılılar ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan yıldız oyuncu, sonrasında ilk açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı

İŞTE MAAŞI VE SÖZLEŞME SÜRESİ...

İlk olarak havalimanındaki karşılamaya değinen Zaha, "Muhteşem bir karşılama oldu. Birçok taraftarımız oradaydı. Ne kadar büyük bir kulüp olduğunu böylelikle görmüş oldum" ifadelerini kullandı.

Zaha, transferde bir faktör olarak gösterilen Şampiyonlar Ligi konusuna ise şu sözlerle dikkat çekti:

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynama fırsatı bulacağım. Elimden geldiğince katkımı verip ilerlemek için çaba göstereceğiz.

'BİRÇOK ARKADAŞIMLA KONUŞTUM'

Galatasaray ve Türkiye hakkında Sarı-Kırmızılılar'ın eski oyuncuları Didier Drogba ve Patrick van Aanholt başta olmak üzere birçok arkadaşıyla konuştuğunu belirten deneyimli oyuncu, "Dürüst olmak gerekirse Drogba, Van Aanholt gibi birçok arkadaşımla konuştum. Drogba, buraya gelip görmemi söyledi ve ben de buraya adım atmış oldum" ifadelerini kullandı.

Son olarak taraftara mesajı sorulan Zaha, "Formayı giydiğimde %100'ümü vereceğim ve taraftarımız için bu sezon şampiyonluğu kazanmak istiyoruz" cevabını verdi.

Haberin Devamı

 

Galatasarayın yeni transferi Wilfried Zahadan imza sonrası ilk açıklama Drogba ve Van Aanholt vurgusu...

YORUM YAZ