MENÜ

Galatasaray'ın yeni kalecisi Inaki Pena oldu!

Galatasaray transferde son dakika şoku yaşıyor. Galatasaray'da Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı sonrasında kaleci transferi için gündeme gelen ve Başkan Burak Elmas'ın da Borussia Dortmund ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladığı Roman Bürki'de sorun çıktı. Galatasaray'ın yeni kalecisinin Barcelona B Takımı'ndan Inaki Pena olduğu öğrenildi. Genç eldivenin bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni kalecisi Inaki Pena oldu!

Galatasaray Kulübü'nde Başkan Burak Elmas'ın daha önce kulübüyle transfer için prensip anlaşmasına varıldığını duyurduğu Roman Bürki, sarı-kırmızılı takımın teklifine sıcak bakmadı. Galatasaray'ın yeni kalecisinin Barcelona B Takımı'ndan Inaki Pena olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

İsviçreli file bekçisinin başka transfer teklifleri aldığı için Galatasaray'a olumlu dönüş yapmadığı öğrenildi. Öte yandan tecrübeli eldivenin Fernando Muslera'nın kısa süre içerisinde geri dönecek olması nedeniyle de Galatasaray'ın teklifine sıcak bakmadığı belirtildi. Roman Bürki'nin "Başka teklifler aldım ve Muslera 1 ay sonra dönüyor" diyerek olumsuz bir yaklaşım sergilediği kaydedildi.

Galatasaray'ın Barcelona'dan kiraladığı 22 yaşındaki file bekçisi için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceği öğrenildi. Genç eldivenin bu akşam İstanbul'da olacağı belirtildi. Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in Inaki Pena'yı gelecek sezon A takım kadrosuna dahil edeceği öğrenildi.

(Skorer)

YORUM YAZ