MENÜ

Galatasaray'ın transferdeki rakibi Suudi Arabistan! Düğmeye basıldı

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da sol bek için somut adım atıldı. Aslan, dünyaca ünlü futbolcu için girişimlere başladı. İşte son gelişmeler...

Galatasaray'ın transferdeki rakibi Suudi Arabistan! Düğmeye basıldı

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile zirve yarışı veren Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Dursun Özbek'in daha önce belirttiği gibi sol bek için arayışını sürdürüyor. Aslan, gündemine yeni bir yıldızı daha aldı.

Haberin Devamı

Coşkuyla karşılandılar

Galatasaray ve Galatasaray kafileleri, Süper Kupa'nın ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Riyad'dan İstanbul'a döndü. Galatasaray kafilesi İstanbul Havalimanı'nda, sarı-lacivertli kafile ise Sabiha Gökçen Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. 

Galatasarayın transferdeki rakibi Suudi Arabistan Düğmeye basıldı

İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapan Galatasaray kafilesini yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. Ellerinde bayraklarla teknik direktör Okan Buruk ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde tezahüratlarda bulundular. Ayrıca taraftarlar takımlarını beklerken andımızı da okudular. Teknik direktör Okan Buruk, havalimanı çıkışında yaptığı kısa açıklamada, "Gerekli açıklamayı TFF ve kulüpler yaptı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Spinazzola için düğmeye basıldı!

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, sol bekteki problemi halletmek üzere. Sarı-kırmızılıların, bir süredir gündeminde olan Leanardo Spinazzola için somut adım attığı iddia edildi. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Galatasaray, tecrübeli sol bek için düğmeye bastı.

Galatasarayın transferdeki rakibi Suudi Arabistan Düğmeye basıldı

Arabistan ekipleri de devrede

Öte yandan Spinazzola'nın peşinde Suudi Arabistan ekiplerinin de olduğu kaydedildi. 30 yaşındaki sol beke Arap kulüplerinden iki teklifin geldiği gelen bilgiler arasında. Spinazzola'ya teklif götüren kulüplerden birinin Al Shabab olduğu belirtildi. Tecrübeli futbolcunun AS Roma ile sözleşmesi bu sezonun sonunda sona eriyor.

Galatasarayın transferdeki rakibi Suudi Arabistan Düğmeye basıldı

YORUM YAZ