Galatasaray'ın transferde ilk hedefi belli oldu! Avrupa'da göz dolduran yıldız futbolcu listede...

Gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, ilk hedefini belirledi. Sarı-kırmızı ekip, Avrupa Ligi’ndeki eşleşmede göz dolduran yıldız futbolcuyu listesine eklediği kaydedildi. Öte yandan söz konusu oyuncu ile görüşme gerçekleşeceği ifade edildi.

Galatasaray'ın transferde ilk hedefi belli oldu! Avrupa'da göz dolduran yıldız futbolcu listede...

Gelecek sezonun kadro planlamasını yavaş yavaş şekillendiren Galatasaray Yönetimi, transfer konusunda yol haritasını belirledi. Sarı-kırmızılıların ilk hedefi Avrupa'da performansıyla dikkat çeken yıldız futbolcu...

Haberin Devamı

ICARDİ: BURADA ÇOK MUTLUYUM

Sarı-Kırmızılılar’ın süperstarı Mauro Icardi’nin, önceki gün İtalyan ekibi Como’dan teklif aldığı öne sürülmüştü. Ancak Arjantinli futbolcunun, Galatasaray’da oynamaktan mutlu olduğu ve şu anda kendisi hakkında çıkan haberlere kulağını tıkadığı bildirildi. 31 yaşındaki futbolcu, konuyla ilgili olarak da “Şu anda burada sadece şampiyonluğa odaklanmış durumdayım. Sonrasını düşünmüyorum. Burada oynamaktan ve bu kulüp için mücadele etmekten büyük keyif alıyorum” diye konuştu.

Galatasarayın transferde ilk hedefi belli oldu Avrupada göz dolduran yıldız futbolcu listede...

ZANİOLO’DAN KÖTÜ HABER

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’ya kiralanan Nicolo Zaniolo, sakatlıktan döndükten kısa bir süre sonra yeniden problem yaşadı. Galatasaray Yönetimi, 24 yaşındaki futbolcunun bonservisinin alınmaması durumunda satışına sıcak bakıyordu. Genç oyuncunun, bu konuda özellikle EURO 2024’te sergileyeceği performans belirleyici olacaktı. Ancak İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti kötü haberi verdi. Spaletti, “Zaniolo ile konuştum. Sahalara geri dönmesi çok zor gibi görünüyor. Aslına bakarsanız, EURO 2024’te olma ihtimalini göz ardı ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TETE’DEN BEKLENTİ BÜYÜK

Sezon başında büyük umutlarla takıma katılan Tete, geldiği günden bu yana bir türlü beklenen performansı veremedi. Brezilyalı kanat oyuncusunun da bu doğrultuda sezon sonunda büyük bir aksilik olmazsa takımdan ayrılması bekleniyor. 24 yaşındaki oyuncu için de ülkesinden Palmeiras’ın talip olduğu iddia edildi. Genç oyuncu için de 10 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğu belirtiliyor. Böyle bir teklif gelmesi halinde ise Tete’nin satışına onay verilecek. Tete, bu sezon çıktığı 43 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 gol pası verdi.

İLK HEDEF PRECIADO

Listenin ilk sırasında ise yeniden tanıdık bir isim var. Avrupa Ligi’ndeki eşleşmede göz dolduran Sparta Prag’lı Angelo Preciado ile görüşme gerçekleştirilecek. Ekvadorlu oyuncu, daha önce yapılan temaslarda Sarı-Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakmıştı. Ancak Çek kulübüyle de yapılan müzakarelerin sonucu da belirleyici olacak.

Haberin Devamı

Galatasarayın transferde ilk hedefi belli oldu Avrupada göz dolduran yıldız futbolcu listede...

GELECEĞE YÖNELİK...

Sağ bek transferi erkenden tamamlanırsa, sonrasında ise orta sahadaki eksikler tamamlanacak. Özellikle Dries Mertens’in, gelecek sezon da takımda kalması hayli yüksek görülürken, Belçikalı oyuncunun zaman zaman dinlendirilmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda bu bölgeyi uzun süreli olarak kapatabilecek bir ismin takıma kazandırılması gündemde. Ardından hedef 8 numara olacak. Lucas Torreira ve Kerem Demirbay, bu bölgedeki uyumu ile dikkat çekse de gelecek sezon Avrupa’da da başarı isteyen Cim Bom, bu bölgeye yıldız bir futbolcu almak istiyor. Gelen haberlere göre iç transferde de hareketli günler gelecek.

İKNA EDİLMİŞ GİBİ...

37 yaşındaki Mertens, şimdilik bir sene daha futbola devam ettirilmeye ikna edilmiş gibi duruyor. Tecrübeli futbolcunun, şampiyonluk sonrasında kontratının uzatılması bekleniyor.

Galatasarayın transferde ilk hedefi belli oldu Avrupada göz dolduran yıldız futbolcu listede...

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'da keyifli idman
YORUM YAZ