MENÜ

Galatasaray'ın transfer rotasını değiştiren isim! Son anda direkten döndü

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir zirve mücadelesi veren aynı zamanda da UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray'da transfer rotasını değiştiren bir ismin ön plana çıktığı öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın transfer rotasını değiştiren isim! Son anda direkten döndü

Süper Lig'de son olarak Samsunspor'u 2-0'lık skorla yenerek zirve yarışında yoluna kayıpsız olarak devam eden Galatasaray'da bir yandan transfer hareketliliği de sürüyor. Sarı Kırmızılılar'da özellikle son dönemin en aktif takımı olarak dikkat çekerken Carlos Vinicius ve Serge Aurier transferleriyle taraftarını heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

TRANSFER HEYECANI

Gelen isimler için yeni iddialar ortaya atılırken, Sarı Kırmızılı ekip de bu kez Cristian Eriksen ismi gündeme gelmiş durumda.

İngiliz gazetelerinde yer alan son haberlere göre Galatasaray, tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı ve şu sıralarda Manchester United’la kontrat detaylarını görüşüyor. Son pürüzler de giderilirse transferin kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Galatasarayın transfer rotasını değiştiren isim Son anda direkten döndü

NELSSON PLANLARI DEĞİŞTİ

Sacha Boey'un da satışı ile Avrupa futbolunda adından sıkça söz ettiren Galatasaray'da transfer planlarını değiştiren bir ismin daha olduğu ortaya çıktı.

Samsunspor deplasmanında gol de atan ve son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Galatasaraylı Victor Nelsson aslında yolcuydu. Ancak, önce Davinson Sanchez sonra da Abdülkerim Bardakcı'nın sakatlanmasıyla savunmanın vazgeçilmezi olan Nelsson yeniden değer kazandı. Sezon başında Sanchez'e formasını kaptıran Nelsson için yönetimin planı da devre arasında satmaktan yanaydı.

Haberin Devamı

Galatasarayın transfer rotasını değiştiren isim Son anda direkten döndü

YENİDEN KENDİNİ BULDU

Ancak bir süre oynamayan Nelsson'un değeri, yaz aylarına göre bir hayli düşmüştü. Devre arasında, 12-13 milyon euroya 'hayır' denilmeyecekti. Ne var ki üst üste gelen sakatlıklar ile plan bozuldu. Danimarkalı oyuncu, ne kadar değerli olduğunu gösterdi.

Üstelik değeri de yeniden yaz için konuşulan rakamlara yükseldi. Nelsson ile İngiltere ve İtalya'dan bazı kulüpler ilgileniyor.

Galatasarayın transfer rotasını değiştiren isim Son anda direkten döndü

YORUM YAZ