MENÜ

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Sergio Ramos için Sevilla'dan açıklama!

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray, gündemine dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos'u aldı. Sarı-Kırmızılı ekibin, İspanyol stopere yaptığı teklif ortaya çıkarken Ramos'u transfer etmek istediği iddia edilen İspanyol ekibi de yıldız futbolcu için açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Sergio Ramos için Sevilla'dan açıklama!

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray, gündemine dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos'u aldı. Sarı-Kırmızılı ekibin, İspanyol stopere yaptığı teklif ortaya çıkarken Ramos'u transfer etmek istediği iddia edilen İspanyol ekibi de yıldız futbolcu için açıklama yaptı. Dünyaca ünlü stoperin transferine dair tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

RAMOS SEVİYE ATLATIR

Galatasaray ile adı anılan dünya yıldızı Sergio Ramos'un transferini değerlendiren eski İspanyol futbolcu Albert Riera "Her şeyden önce üst düzey bir oyuncu. Halen Avrupa'nın en üst düzeyde yarışmacı takımlarında oynayabiliecek bir oyuncu. Bu konuda arzulu olduğunu biliyorum.Fiziksel olarak da Real Madrid günlerinin gerisinde değil. Gerçek bir lider Ramos. Transfer olursa Galatasaray'ı çok ileri taşır. Olursa Galatasaray açısından çok iyi olur. Gerçekten çok iyi bir lider. Muhtemelen önünde opsiyonlar vardır ama eğer olursa Galatasaray'a sınıf atlatır, kalite ve marka değeri olarak. Ben olmaması için bir neden görmüyorum." dedi.

Galatasarayın transfer etmek istediği Sergio Ramos için Sevilladan açıklama

SON DERECE FİT DURUMDA

Geçtiğimiz sezon PSG formasıyla tam 45 resmi maça çıkan ve ilk 11’in değişmez isimlerinden olan tecrübeli stoper, ilerlemiş yaşına rağmen hâlâ son derece fit durumda ve bu yüzden yine rekabetçi bir ortamda kupalar için mücadele etmek istiyor. Bu da transferde Galatasaray’ı avantajlı kılan bir başka unsur olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

REAL MADRID EFSANESİ

Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, Eflatun-Beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasarayın transfer etmek istediği Sergio Ramos için Sevilladan açıklama

GALATASARAY RAMOS'LA GÖRÜŞTÜ

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın paylaştığı özel bilgiye göre; Galatasaray Victor Nelsson'un satışından bağımsız mutlaka tecrübeli ve Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecek bir stoper transferi düşünüyor. Sergio Ramos ismi 1 ay önce Galatasaray'ın gündemine geldi. İspanyol efsane ile görüşme yapan Sarı-Kırmızılı yöneticilere Ramos "Arabistan'dan önemli bir teklif bekliyorum. Eğer o teklif gelmezse Galatasaray'a gelebilirim" cevabı vermişti.

SON DAKİKA GELİŞMESİ YAŞANDI

Sergio Ramos'u isteyen kulüp Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli dün gece geç saatlerde milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadrosuna kattı. Bu transfer sonrası Sergio Ramos'un Al-Ahli planı suya düştü. 37 yaşındaki tercübeli oyuncu eğer başka bir Arabistan kulübünden teklif almazsa Galatasaray'ın teklifini kabul etme ihtimali yüksek. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Galatasaray taraftarı büyük heyecan yaşadı...

Haberin Devamı

Galatasarayın transfer etmek istediği Sergio Ramos için Sevilladan açıklama

5.5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF!

Galatasaray tarafı İspanyol yıldız'a senelik 5.5 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme teklif etti. Sergio Ramos'un vereceği karar merakla bekleniyor.

SEVILLA'DAN RAMOS AÇIKLAMASI

Sevilla Başkanı Jose Castro, Sergio Ramos transferiyle ilgili konuştu. Castro yaptığı açıklamada, "Sergio Ramos ile ilgimiz yok. O hiçbir zaman bizim için seçenek olmadı, çünkü şartları itibarıyla bize uygun değil." ifadelerini kullandı. Sevilla Başkanı ayrıca, "Sergio Ramos, Sevilla'ya gelmek mi istiyor? Ben de bir özel uçağım olsun istiyorum mesela..." diye ekledi.

Galatasarayın transfer etmek istediği Sergio Ramos için Sevilladan açıklama

YORUM YAZ