Galatasaray'ın tek odak noktası şampiyonluk! Florya'da terapi başladı...

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan derbide 10 kişilik Fenerbahçe'ye kendi seyircisi önünde isabetli şut bile çekemeden mağlup olan Galatasaray, yara sarmaya çalışıyor. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, 3 sezondur kaybettikleri Konya deplasmanın öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaparken Sarı-Kırmızılılar'ın başkanı Dursun Özbek de taraftarlarını mahcup etmeyeceklerini dile getirdi.

Galatasaray için kâbus dolu bir hafta sonu geride kaldı. Şampiyonluk maçında 10 kişi kalan Fenerbahçe’ye karşı isabetli şut bile çekemeden, 50 bin taraftarının önünde mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, 1 günlük ara sonrası yaraları sarmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN TOPLANTI

Konyaspor ile deplasmanda oynanacak son maçın hazırlıklarına başlayan Cim Bom’da, teknik direktör Okan Buruk’un ilk işi oyuncularıyla toplantı yapmak oldu. Derbi yenilgisinin kendilerine kötü bir ders olduğunu vurgulayan Buruk, Galatasaray’ın 3 sezondur Konya deplasmanında mağlup olduğunu da hatırlatarak öğrencilerinden bir an önce toparlanmalarını istedi.

Galatasarayın tek odak noktası şampiyonluk Floryada terapi başladı...

KONYA'DA YÜZÜ GÜLMÜYOR

5 Ocak 2021’deki maçta Fatih Terim cezalıydı, takımın başında Levent Şahin vardı. Konyaspor o mücadeleyi 4-3 kazandı. 5 Mart 2022’deki karşılaşmada ise Cim Bom’u Domenec Torrent çalıştırıyordu. Konya o maçı da 2-0 kazandı. Geçtiğimiz sezon ise 17 Mart 2023’te Okan Buruk yönetiminde 14 maçlık galibiyet serisiyle Konya’ya giden Sarı-Kırmızılılar bu kez de sahadan 2-1 yenilgiyle ayrıldı. Cim Bom’un şampiyonluğunu ilan edebilmesi için pazar günü Konya’dan en az 1 puan çıkarması gerekiyor.

Haberin Devamı

Galatasarayın tek odak noktası şampiyonluk Floryada terapi başladı...

DURSUN ÖZBEK: TÜM EKİP OLARAK FLORYA'DAYIZ

Topkapı Üniversitesi tarafından yılın spor yöneticisi ödülüne layık görülen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ödül töreninin ardından basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu. Camia olarak 24. şampiyonluğa odaklandıklarının altını çizen Başkan Özbek, “Bildiğiniz üzere bu hafta şampiyonun ve ligden düşecek takımların belirleneceği son maçlar oynanacak. Galatasaray Kulübü olarak biz bu maçı çok önemsiyoruz. Çok çekişmeli bir sezon geçiriyoruz. Camiamız adına 24. şampiyonluğun ne kadar önemli olduğunu düşünerek tüm ekip olarak zamanımızın bir kısmını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde harcıyoruz. Bu şampiyonluğun önemini vurgulayarak zamanımızı geçiriyoruz. Bütün Galatasaraylıları inşallah hafta sonu elde edeceğimiz şampiyonlukla büyük bir sevince boğmak için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.

'HAZIRLIKLAR TAMAM'

İyi bir teknik ekibin sonucu olarak başarılı olduklarını söyleyen Özbek, “İyi bir takımız. İyi bir birlikteliğimiz var. Kenetlenmiş durumdayız. Herkesin bildiği gibi iyi bir hocamız, teknik ekibimiz var. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte uygulayamaya koyduğumuz birlik ve beraberliğin eseridir bugünkü başarılarımız. Önemli olan camianın içerisindeki barış ikliminin devam etmesi ve tek bir yumruk haline gelebilmemizdir. Taraftarlarımıza da buradan büyük bir selam gönderiyorum. Onların da bu başarıda katkıları çok büyük. İnşallah Galatasaray’ı sevenleri hafta sonu mahcup etmeyeceğiz. 24. şampiyonluğumuzu almak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Galatasarayın tek odak noktası şampiyonluk Floryada terapi başladı...

YORUM YAZ