Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında Dries Mertens'in eşini ağlatan olay!

Çekişmeli bir sezonun ardından şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, Konyaspor maçının hemen ardından İstanbul'a geldi ve 24.şampiyonluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlarıyla birlikte kutladı. Sezonu asist kralı olarak kapatan Dries Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs gözyaşlarını tutamadı. Bakın neden...

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında Dries Mertens'in eşini ağlatan olay!

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın başa baş götürdüğü şampiyonluk yarışında gülen taraf sarı-kırmızılılar oldu. Son hafta en yakın takipçisi olan Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 3-1'lik bir galibiyetle ayrıldı ve 24.şampiyonluğunu aldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda 25 golle Mauro Icardi sezonu gol kralı olarak kapatırken, Belçikalı yıldız Dries Mertens de yaptığı 16 asistle sezonu zirvede tamamladı. Mertens, bu sezon çıktığı 35 karşılaşmada 9 gol de kaydetti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Galatasaray'ın Florya'daki kutlamasında Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs duygusal anlar yaşadı. Sarı-kırmızılı taraftarların oğluna yönelik "Ciro" tezahüratları sonrası Belçikalı yıldızın eşi gözyaşlarına hakim olamadı.

Galatasarayın şampiyonluk kutlamalarında Dries Mertensin eşini ağlatan olay

CIRO PAYLAŞIMI
2 sezondur sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Ciro, sosyal medyada da sık sık konuşuluyor. Gelen şampiyonluğun ardından Katrin Kerkhofs, oğlu Ciro'yu paylaşmayı ihmal etmedi.

YORUM YAZ