MENÜ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi, Struga'yı 0-0'ın rövanşında 2-1 yenerek eleyen Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius oldu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılacak. Sarı Kırmızılı ekibin, ön eleme maçları öncesi rakibi belli oldu.

Haberin Devamı

RAKİP ZALGIRIS! İLK MAÇLAR 25-26 TEMMUZ'DA

Struga'yı 0-0'ın rövanşında 2-1 yenerek eleyen Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius, Galatasaray'ın rakibi oldu. Cimbom'un katılacağı 2. Ön Eleme Turu ilk maçları 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi belli oldu

ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLU

Galatasaray'ın grup aşamasına kalabilmesi için 2. Ön Eleme, 3. Ön Eleme ve Play-Off turlarını geçmesi gerekecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. Ön Eleme turu 8-9 Ağustos ve 15-16 Ağustos tarihlerinde; Play-Off turu ise 22-23 Ağustos, 29-30 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi belli oldu

1947'DE KURULDU

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Zalgiris Vilnius 1947 yılında kuruldu.

10 LİG ŞAMPİYONLUĞU BULUNUYOR

Tarihinde 10 Litvanya Ligi şampiyonluğu, 14 Litvanya Kupası ve 8 Litvanya Süper Kupası şampiyonluğu bulunan Zalgiris, bu sezon 22 haftası geride kalan Litvanya A Ligi'nde 49 puanla 2. sırada yer alıyor.

GEÇEN SEZON BİR İLKİ BAŞARDI

2022-23 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına katılma başarısı gösteren Zalgiris, UEFA kulüp organizasyonlarında grup aşamasında yer alan ilk Litvanya takımı oldu.

MATHIAS OYEWUSI'YE DİKKAT!

Kazakistanlı teknik direktör Vladimir Cheburin'in çalıştırdığı yeşil beyazlı takımın kadrosunda en dikkat çeken isim ise Nijeryalı Mathias Oyewusi. 24 yaşındaki santrfor, 14 golle takımının en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Mauro Icardi'nin Marsilya'ya Attığı Gol

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi belli oldu

YORUM YAZ