MENÜ

Galatasaray'ın rakibi Sparta Prag oldu: Çekya ekibinin temsilcisinden dikkat çeken ifade...

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalmak için play-off oynayacak olan temsilcimiz Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag ile eşleşti. Sarı - kırmızılıların kurası çekilirken, Çekya ekibinin ekranlara yansıyan yüzü dikkatlerden kaçmadı. İşte o anlar ve kısaca Sparta Prag!

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, grubunu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Son 16 Turu öncesi play-off turunda yer alan sarı - kırmızılılar Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Çekya Ligi'nde oynadığı 19 maçta 50 puan toplayan Sparta Prag en yakın rakibinin maç fazlasıyla beş puan önünde yer alıyor.

Takımın en değerli oyuncusu tahmini değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen Ladislav Krejci... Takımın en değerli oyuncularından bazıları ise şunlar; "Jan Kuchta, Martin Vitik, Angelo Preciado, Lukas Haraslin.

Galatasarayın rakibi Sparta Prag oldu: Çekya ekibinin temsilcisinden dikkat çeken ifade...

KOPENHAG ELEMİŞTİ

Bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi ön elemesiyle başlayan Sparta Prag 3. Eleme Turu'nda Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alan Kopenhag'a 0-0 ve 3-0'lık skorlarla elenmişti.

GRUPTAN 10 PUANLA ÇIKTI

Ön elemde Dinamo Zagreb'i 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın rövanşında 4-1 mağlup ederek gruplara kalmayı başardılar.

Avrupa Ligi C Grubu'nda yer alan Sparta Prag, Aris Limassol, Real Betis ve Rangers ile mücadele etti. 10 puan toplamayı başaran Sparta Prag adını play-off turuna yazdırdı.

Haberin Devamı

Galatasarayın rakibi Sparta Prag oldu: Çekya ekibinin temsilcisinden dikkat çeken ifade...

SPARTA PRAG TEMSİLCİSİNİN TEPKİ DİKKAT ÇEKTİ

Kura çekimi esnasında önce Galatasaray'ın ismi çekildi. Ardından Sparta Prag isminin ekrana gelmesiyle birlikte kameralar bir anda Sparta Prag Uluslararası İlişkiler Yöneticisi Martina Pavlova'ya yöneldi. Galatasaray adını gören Pavlova'nın gülümsemesi dikkatlerden kaçmadı. Bu anlar sosyal medyada da birçok kez paylaşıldı.

Galatasarayın rakibi Sparta Prag oldu: Çekya ekibinin temsilcisinden dikkat çeken ifade...

YORUM YAZ