MENÜ

Galatasaray'ın rakibi Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Manchester United'da Sir Alex Ferguson gelişmesi yaşanıyor. Efsane isim kulübe yeniden geri dönüyor.

Galatasaray'ın rakibi Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi!

Son dönemlerde beklenen performanstan çok uzakta olan ve kulübün günümüzdeki sahipleri olan Glazer ailesinin satmaya yeşil ışık yaktığı İngiltere Premier League ekibi Manchester United için flaş bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

Telegraph'ta yer alan habere göre ünlü İngiliz iş insanı Jim Ratcliffe, kulübü satın almak için teklif vermeye hazırlanıyor.

Haberde Ratcliffe'in Manchester United'ı eski şaşalı günlerine döndürmeye kararlı olduğu belirtilen haberde, İngiliz ekibinin efsane ismi Sir Alex Ferguson'ın da içerisinde olduğu bir planı bulunduğu da aktarıldı.

Yeni danışman olacak

İddiaya göre Ratcliffe, Manchester United'ı satın alması halinde Alex Ferguson'ı kulübün yeni danışmanı yapacak.

Alex Ferguson'ın da bu teklife sıcak baktığı belirtilirken, kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

Galatasaray'ın Devler Ligi rakibi

Bu sezon Şampiyonlar Ligi grubunda İngiliz ekibi, Galatasaray ile eşleşti. Sarı-kırmızılılar deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup ederek tarihi bir zafer elde etmişti.

Haberin Devamı

Manchester United'da dev kariyer

Alex Ferguson, 37 yıl teknik direktörlük görevini yürüttüğü Manchester United'da 2 Şampiyonlar Ligi, 13 İngiltere Premier League, 5 İngiltere FA Cup, 4 İngiltere Lig Kupası, 2 UEFA Süper Kupası ve 1 FIFA Kulüpler Kupası kazanma başarısı göstermişti.

81 yaşındaki efsane isim, Manchester United'da Yönetim Kurulu Üyesi ve UEFA'da Maç Analisti olarak da görev alıyor.

Galatasarayın rakibi Manchester Unitedda Alex Ferguson sürprizi

YORUM YAZ