MENÜ

Galatasaray'ın Paredes transferinin maliyeti belli oldu

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon için transfer planlamalarına başladı. Okan buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, bonservisi PSG'de olan Leandro Paredes'in transferi için devreye girdi. Öte yandan Galatasaray'ın bu transfere ayırdığı rakam belli oldu.

Galatasaray'ın Paredes transferinin maliyeti belli oldu

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı kurmaylar, bonservisi Paris Saint-Germain'de bulunan Arjantinli futbolcu Leandro Paredes'i takibe aldı. Bunun yanında Galatasaray'ın bu transfer için gözden çıkardığı rakam ortaya çıktı.

Haberin Devamı

GOMİS'E VEDA

Galatasaray, Fransız forveti Bafetimbi Gomis'e veda etti. Sarı kırmızılılar, 37 yaşındaki forvete, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe..." sözleriyle veda etti. 2022'de Al-Hilal'den Galatasaray'a ikinci kez gelen Gomis, 23 Süper Lig maçında 8 gol attı.

Galatasarayın Paredes transferinin maliyeti belli oldu

NANTES, MOHAMED'İN OPSİYONUNU KULLANDI

Nantes kulübü, sezon başında Galatasaray'dan 250 bin Euro'ya kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı. Bir ara takımında kadro dışı kalan, para cezası verilen ancak kısa sürede affedilen 25 yaşındaki Mısırlı futbolcu hakkındaki kararını değiştiren Nantes'ın, bonservisi alabilmesi için Galatasaray'a 5 milyon 750 bin Euro daha ödemesi gerekiyordu.

Galatasarayın Paredes transferinin maliyeti belli oldu

BOEY ŞANSSIZLIĞI

Haberin Devamı

Fransa ile U21 Avrupa Şampiyonası'nda boy göstermesi beklenen Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey antrenmanda sakatlandı ve kadrodan çıkarıldı. Boey yerine kadroya Valentin Gendrey dahil edildi.

ICARDI'NİN GELECEĞİ BELİRSİZ

Sezon başında Galatasaray'a PSG'den kiralık olarak transfer olan Mauro Icardi, gösterdiği performansla sezona damga vurdu. Kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Arjantinli futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Yıldız futbolcunun takımdaki geleceği henüz netlik kazanmadı.

Galatasarayın Paredes transferinin maliyeti belli oldu

HEDEF PAREDES

Süper Lig’de sezonu şampiyonlukla noktalayan Galatasaray, Leandro Paredes’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, PSG’de forma giyen Arjantinli yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti. Juventus’ta geçen sezon kiralık olarak top koşturan 28 yaşındaki oyuncu ile prensipte anlaşan ve PSG ile hemen pazarlıklara başlayan sarı-kırmızılıların önümüzdeki sezon orta alanı Torreira-Paredes ikisine emanet etmeyi planladığı bildirildi.

Galatasarayın Paredes transferinin maliyeti belli oldu

GÖZDEN ÇIKARILAN RAKAM

Yetenekli oyuncu için 5 milyon euro bonservisin gözden çıkarıldığı da belirlendi. PSG ile 1 senelik kontratı kalan Paredes konusunda Galatasaray’ın elinin güçlü göründüğü bildirildi. Aslan’da Paredes transferinin önünü açan en önemli faktörün ise vatandaşı Mauro Icardi olduğu kaydedildi. PSG’den takım arkadaşı ve vatandaşına sezon içinde olumlu referanslar veren Icardi’nin Paredes’in ikna edilmesinde etkili olduğu belirtildi. Sarı-kırmızıların Paredes konusunda olumlu adımlar atması vatandaşı Icardi için de iyimser bir hava oluşmasını da sağladı.

Haberin Devamı

Galatasarayın Paredes transferinin maliyeti belli oldu

Arjantin Milli Takımı ile beraber Katar’da 2022 Dünya Kupası’nı kazanan kadroda yer alan ve final maçında da forma giyen Paredes geride bıraktığımız sezon Juventus formasıyla 35 resmi maça çıktı ve 1 gol attı.

Galatasarayın Paredes transferinin maliyeti belli oldu

YORUM YAZ