MENÜ

Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana maçı kamp kadrosu açıklandı! Zaha ve Icardı...

Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçında deplasmanda Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak olan Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı.

Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana maçı kamp kadrosu açıklandı! Zaha ve Icardı...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 1-0 yenerek tur atlamıştı. Galatasaray, 3. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile eşleşti. Tüm gözler şimdi bu maçta olacak.

Haberin Devamı

İlk maça deplasmanda çıkacak Galatasaray, rövanşta rakibini İstanbul'da ağırlayacak. Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı 8 Ağustos Salı günü oynanacak.

Galatasaray, Slovenya’ya ulaştı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak olan Galatasaray, Slovenya'ya ulaştı
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın Sloven temsilcisi Olimpija Ljubljana ile deplasmanda TSİ 22.00'de karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, mücadelenin oynanacağı Slovenya’ya ulaştı. Sarı-kırmızılı kafileyi havaalanında Galatasaraylı taraftarlar karşıladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve bir futbolcu, Ljubljana maçı öncesi Stozice Stadı’nda bugün TSİ 20.30’da basın toplantısı gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılıların TSİ 21.00’de yağacağı antrenmanın da ilk 15 dakikası basına açık olacak.

Haberin Devamı

'FUTBOL HAYATINI BİTİRİRİZ DEDİLER'

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Mauro Icardi ve Günay Güvenç kadroda yer alırken, sakatlığı bulunan Nicolo Zaniolo ve riske edilmek istenmeyen Wilfried Zaha kadroda yer almadı.

Sarı-kırmızılıların Olimpija Ljubljana mücadelesi kamp kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Jankat Yılmaz, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Caner Doğan, Hamza Akman, Cedric Bakambu.

İSİMLERİ BİLDİRİLMEDİ

Yeni transfer Kerem Demirbay ile birlikte Olimpiu Morutan ve Yusuf Demir de UEFA listesine bildirilmemişti.

Galatasarayın Olimpija Ljubljana maçı kamp kadrosu açıklandı Zaha ve Icardı...

YORUM YAZ