MENÜ

Galatasaray'ın Marco Verratti teklifi ortaya çıktı

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da en önemli gündem maddesi sekiz numara transferi... Sarı - kırmızılıların Paris Saint-Germain'e yaptığı teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Marco Verratti teklifi ortaya çıktı

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, henüz sekiz numara transferini gerçekleştirmeyi başaramadı. Mauro Icardi'nin bonservisini alan sarı - kırmızılılar, Wilfried Zaha, Tete, Angelino gibi yıldızları kadrosuna katmayı başardı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk'un ısrarla iyi bir sekiz numara istemesi sebebiyle yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

İTALYA'YI SEÇTİLER

Galatasaray'ın bu sezon transferini gerçekleştirmeyi en çok istediği isimlerden biri de Paris Saint-Germain'de forma giyen Leandro Paredes'ti. Yıldız oyuncu için kulübüyle anlaşılmış ancak kendisinin vereceği karar beklenmişti.

Yıldız oyuncu sürpriz bir şekilde kararını İtalya Serie A ekibi Roma'dan yana kullandı.

Galatasarayın Marco Verratti teklifi ortaya çıktı

Sarı - kırmızılıların transfer listesinde yer alan bir diğer orta saha oyuncusuyla Marsilya'da forma giyen Matteo Guendouzi'ydi. Fransız oyuncu da tercihini İtalya'dan yana kullanarak Lazio'nun yolunu tuttu.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Galatasaray'ın şu an için orta saha transferinde listesinde yer alan isimlerden en önemlisi şüphesiz ki Paris Saint-Germain'de görev yapan Marco Verratti...

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, sarı - kırmızılılar Fransız ekibiyle görüşmelere başladı.

İŞTE ASLAN'IN VERRATTI TEKLİFİ

Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'e Marco Verratti'nin transferi için kiralık ve zorunlu satın alma opsiyonu olan bir teklif yaptığı öğrenildi.

Galatasarayın Marco Verratti teklifi ortaya çıktı

Transferi bir an önce bitirmek isteyen sarı - kırmızılılar, Fransız ekibine sonraki satıştan pay vermeye de sıcak bakıyor.

ARABSİTAN'A TRANSFERİ İPTAL OLMUŞTU

Galatasaray ile adı anılan isimlerden bir diğeri de yine Paris Saint-Germain'den İtalyan orta alan oyuncusu Marco Verratti oldu. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olduğu ifade edilen 30 yaşındaki oyuncunun gidişi iptal oldu.

Suudi Arabistan ekibinin, Verratti'nin menajerinin daha önce anlaşma sağlanan rakamın üstüne çıkması nedeniyle transferini iptal ettiği iddia edildi.

Galatasarayın Marco Verratti teklifi ortaya çıktı

YORUM YAZ