MENÜ

Galatasaray'ın listesindeki Derrick Köhn'ü anlattı: İşte güçlü yönü ve zayıf yönü...

Sol bek arayışlarına devam eden Galatasaray'da gündeme gelen son isim Hannover 96'da forma giyen Derrick Köhn oldu. Alman gazeteci, 25 yaşındaki oyuncuyu Fanatik.com.tr için analiz ederken bir de çok az bilinen bir yönünü açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın listesindeki Derrick Köhn'ü anlattı: İşte güçlü yönü ve zayıf yönü...

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Serge Aurier ve Vinicius Junior'ın ardından sol bek için de görüşmeler yapılıyor. Galatasaray için gündeme gelen en ciddi isimlerden biri Almanya Bundesliga 2 ekibi Hannover 96'da forma giyen Derrick Köhn oldu.

Haberin Devamı

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray, Derrick Köhn için Hannover’e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. Sarı- Kırmızılılar’ın 400 bin Euro kiralama ve 2 milyon Euro satın alma opsiyonu şeklindeki teklifin reddedildiği bilgisi var.

Hannover kiralama seçeneğine sıcak bakmıyor. Köhn’ün sözleşmesinde ‘2024 yazında 3 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunuyor. Galatasaray, Hannover’in kiralama teklifini reddetmesi sonrası bonservis ücretini düşürmeyi denediği ve transferin gerçekleşmesi için aralıksız görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. Salı günü, Galatarsaray, Köhn için kapıyı 3,3 milyon avroluk bir teklifle açtı. Yıldız oyuncusu için en az 4 milyon Euro bekleyen Hannover Spor Direktörü Marcus Mann teklifi reddetti. Ancak Bild’in haberine göre bu ret, transfer görüşmelerinin bittiği anlamına gelmiyor.

Haberin Devamı

Galatasarayın listesindeki Derrick Köhnü anlattı: İşte güçlü yönü ve zayıf yönü...

İSTANBUL'A GELECEK

Galatasaray, Gana asıllı Alman oyuncu Derrick Köhn’ü kadrosuna kattı. Köhn bu gece geç saatlerde İstanbul'a gelecek. Galatasaray'ın en geç yarın bu transferi resmen açıklaması bekleniyor.

'HARİKA BİR SOLAĞI AYAĞI VAR'

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden BILD için Hannover 96'yı takip eden Gazeteci Florian Krebs, sarı - kırmızılıların renklerine katmak istediği 22 yaşındaki oyuncuyu Fanatik.com.tr'ye değerlendirdi.

Galatasarayın listesindeki Derrick Köhnü anlattı: İşte güçlü yönü ve zayıf yönü...

"Derrick Köhn hücumda çok güçlü. Hızlı ve harika bir sol ayağı var. Şutları ve ortaları harika, frikikleri ve kornerleri de öyle. Onun sorunu savunmada, çünkü taktiksel anlamda büyük zaafları var. Fakat bu konuda kendini geliştirdi, bu yüzden Türkiye Süper Ligi'nde iyi performans göstereceğinden eminim. Savunmadaki açığı fiziksel bir sorun değil. Bir sol kenar oyuncusu için gayet sert ve iyi mücadele ediyor."

'SEN DE Mİ BENİ SEVMEYENLERDENSİN?'

SPOTIFY'DE ŞARKISI VAR

Krebs, Köhn ile ilgili az bilinen bir bilgi daha verdi: "Sizin için güzel bir bilgi. O bir müzisyen. Hamburg'dan arkadaşlarıyla birlikte 'Broskeez' grubunu kurdu ve 'We Broskeez' teklisini çıkardı. Spotify'de yer alıyor. Derrick bu şarkıda DJ kabininde."

Burak Özdemir - FANATİK.COM.TR ÖZEL

Galatasarayın listesindeki Derrick Köhnü anlattı: İşte güçlü yönü ve zayıf yönü...

YORUM YAZ