MENÜ

Galatasaray'ın kahramanı Icardi! 'Buna devam edersek...'

Galatasaray, zorlu Kasımpaşa deplasmanında Arjantinli süperstarıyla 3 puana ulaştı. Mauro Icardi, oynadığı futbol ve attığı gollerin yanı sıra mücadelenin kilit anlarına damga vurmayı başardı. Yıldız golcü, Sarı-Kırmızılı takım adına maçın kahramanı oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın kahramanı Icardi! 'Buna devam edersek...'

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı kayıpsız dönen Galatasaray’da Kasımpaşa maçının kahramanı Mauro Icardi oldu. 34’te kendi kalesine gol atan, 48’de rakip fileleri sarsan, 81’de penaltıyı kaçıran, 83’te bir kez daha sahneye çıkan yıldız oyuncu, 4-3’lük zaferin mimarı oldu. 

Haberin Devamı

Galatasarayın kahramanı Icardi Buna devam edersek...

'Kazanmaya devam edeceğiz'

Mücadelenin son düdüğünün ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan konuşan Arjantinli süperstar, “Zor bir maçtı. Çok kuru bir sahaydı. Alıştık ve ikinci yarı kazanmaya çıktık. Gollerim için mutluyum, kazandığımız için mutluyum. Kazanmaya devam edeceğiz. Bu forma ile gollerime devam etmek bir onur. Kazanmaya devam etmeliyiz. Arada dinleneceğiz” ifadelerini kullandı.

Galatasarayın kahramanı Icardi Buna devam edersek...

‘Şampiyon olacağız’

Ligdeki şampiyonluk yarışını da değerlendiren başarılı oyuncu, “Türkiye’nin en iyi takımıyız. Geçen sene gösterdik şampiyon olarak. Uzun galibiyet serileri yakalıyoruz. Buna devam edersek, şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

Galatasarayın kahramanı Icardi Buna devam edersek...

Kerem Demirbay: Çok zor maçtı

Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, 4-3 galip geldikleri Kasımpaşa maçında açılış golünü atan Dries Mertens hakkında övgü dolu sözler sarf etti. “Mertens adamın dibi ya” diyen Kerem, maçla ilgili ise, “Çok zor bir maçtı. Takım olarak mücadele ettik, enerji kattık, sonradan giren oyuncular da bize çok katkı sağladı. Hakim Ziyech ve Zaha önemliydi bizim için. Sonuçta bir takımız ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puandı bizim için” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ