Galatasaray'ın istediği Juan Bernat'a Everton engeli
Fatih hocanın transferini en çok istediği sol beklerden Bayern Münih’li Juan Bernat için bu kez de Everton’ın devreye girdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, genç oyuncuyu kiralamak için Almanya’dan haber bekliyor.

Bayern Münih’in 24 yaşındaki İspanyol sol beki Juan Bernat, teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim oturtuğundan beri Galatasaray’ın transfer gündeminde. Sarı-Kırmızılılar, genç yeteneği satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Alman deviyle 2019 yılına kadar mukavelesi bulunan Bernat’a her gün yeni bir talibin çıkması ise işleri zorlaştırıyor. İspanyol futbolcuya son olarak İngiliz kulübü Everton’ın teklif götürmeye hazırlandığı ortaya çıktı.
İngilizler 1 adım önde
Son olarak Cenk Tosun ve Theo Walcott transferiyle kadrosunu güçlendiren İngilizler’in, Bernat’ı bonservisiyle almak istediği belirlendi. Bu da önceliğin Everton’a geçmesini sağladı. Galatasaray cephesi ise genç yeteneği kiralamak için Bayern Münih’ten gelecek haberi bekliyor.
Galatasaray'da transfer operasyonu başlıyor... Hedeftekiler Cengİz Ünder ve Kaan Ayhan
18 Ocak Süper Loto sonuçları - Büyük ikramiye 34 milyon TL'yi aştı...