MENÜ

Galatasaray'ın hayal kırıklığı yaratan transferi! Devre arası gidebilir...

Yaz boyunca devam eden transfer çalışmalarını son güne kadar sürdüren ve birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Büyük umutlarla kadroya katılan ancak şu ana kadar beklentilerin altında kalan yıldız oyuncu ile devre arasında yolların ayrılabileceği öğrenildi.

Galatasaray'ın hayal kırıklığı yaratan transferi! Devre arası gidebilir...

Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren son şampiyon Galatasaray, bir hayli önemli isimleri kadrosuna kattı. Arjantinli süperstar Mauro Icardi'nin bonservisini alan Cimbom; dünya yıldızlarını ikna edip taraftarını mest ederken imzaları art arda attırırken bir isimden beklenen katkı henüz alınamadı. Büyük umutlarla gelen yıldız oyuncu ile yolların devre arasında ayrılabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

29 MİLYON EURO'LUK ÖDEME

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda boy gösterecek Cimbom, transfer ettiği 14 isim için yaklaşık 29 milyon Euro ödeme yaptı. Sarı Kırmızılılar; Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanırken, Kerem Demirbay, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Siraçhan Nas, Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Tete, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna katmayı başardı.

Galatasarayın hayal kırıklığı yaratan transferi Devre arası gidebilir...

SON GÜN NDOMBELE VE SANCHEZ HAMLESİ

Son anlarda Tottenham'dan Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'e Sarı Kırmızılı formayı giydiren Galatasaray'lı kurmaylar, Icardi'nin ardından en yüksek bonservisi Sanchez için ödedi ve kasadan 9.5 milyon Euro çıktı.

ERDEN TİMUR: BLÖF MÜ GERÇEK Mİ ORTAYA ÇIKIYOR

Haberin Devamı

Transfer döneminin bitmesinin ardından açıklamalarda bulunan Erden Timur, Tottenham'la olan pazarlık sürecini şu sözlerle anlatmıştı: "Tottenham'ın olması avantajdı, onlar hep yüksek tutar rakamı ama sonra düşürür. Davinson Sanchez konusunda da cumartesi günü aramızda büyük fark vardı. Transferin yapılamayacağını düşünüyorduk. Hatta Okan Hoca'ya da olmayacağını söyledik. Davinson'un da son senesiydi. 3. stoper olarak oynatacaklarını düşündük. Son blöf mü, gerçek mi ortaya çıkıyor. Biz de 1,5 milyon Euro rakamı yükselttik. İki aydır görüşüyoruz. 25'ten başladı. Baya bir süre 16'da durdular, 9.5'a bitirdik."

Galatasarayın hayal kırıklığı yaratan transferi Devre arası gidebilir...

TAM İSABET! MÜKEMMELE YAKIN PERFORMANS...

Galatasaray bu sezonun belki de en sessiz ama en flaş transferlerinden birini Davinson Sanchez’i alarak yaptı. İngiliz kulübü Tottenham’dan 9.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 27 yaşındaki savunmacı, Sarı-Kırmızılı formayı giydiği ilk maçtan itibaren mükemmele yakın bir grafik ortaya koyuyor.

KRİTİK ANLARDA SAHNEDE!

Savunmadaki üstün performansına ek olarak, Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United deplasmanında 2 asist yapan ve haftanın 11’ine girmeyi başaran tecrübeli stoper, Antalyaspor deplasmanında attığı golle de galibiyete kritik bir katkıda bulundu.

Galatasarayın hayal kırıklığı yaratan transferi Devre arası gidebilir...

NDOMBELE YOKLARI OYNUYOR

Nelsson'u kulübeye mahkum eden Kolombiyalı, Beşiktaş derbisi ve Bayern Münih maçında da 90 dakika sahada kaldı. Sanchez’in Galatasaray’daki performansı taraftarı mest ederken Tottenham'dan gelen bir diğer isim olan Ndombele adeta yokları oynuyor.

Haberin Devamı

Galatasarayın hayal kırıklığı yaratan transferi Devre arası gidebilir...

15 MİLYON EURO SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Transfer döneminde birbirinden ünlü isimleri kadrosuna katarak gövde gösterisi yapan Galatasaray, henüz birçok yeni yıldızından katkı alamadı. Bunlardan biri de Tanguy Ndombele. Yaz dönemi boyunca 8 numara arayan Sarı-Kırmızılılar, transferin son günlerine doğru 26 yaşındaki Fransız orta sahayı Tottenham’dan kiralamış, 15 milyon Euro’ya da satın alma opsiyonunu almıştı.

FİZİKSEL AÇIDAN TAKIMIN GERİSİNDE

Fiziksel açıdan takımın bir hayli gerisinde olan Ndombele için özel bir antrenman programı uygulandı. Hocası Okan Buruk’un da yavaş yavaş süre vererek maçlara hazırlamaya çalıştığı yıldız futbolcu, kasım ayı gelmesine rağmen istenen seviyeye ulaşamadı.

Galatasarayın hayal kırıklığı yaratan transferi Devre arası gidebilir...

Rize kafilesine dahil edilmeyen Ndombele, çalışmalara İstanbul’da devam edecek.

Haberin Devamı

KISA VADEDE 11'DE BAŞLAMASI BEKLENMİYOR

Buruk’un son olarak Bayern Münih maçının 80. dakikasında oyuna aldığı Ndombele, 10 dakika artı uzatma anlarında oyunda kalmasına rağmen, karşılaşmanın tamamında görev yapan arkadaşlarından bile yorgun görünüyordu. Fransız oyuncunun kısa vadede temposu yüksek maçlara ilk 11’de başlaması beklenmiyor.

DEVRE ARASI YOLLAR AYRILABİLİR

Devre arasına kadar fizik ve kondisyonunu toparlamazsa, Ndombele ile yolların ayrılma ihtimali bulunuyor. Galatasaray bu bölgeye yeniden bir transfer çalışması başlatmış durumda.

Metin Öztürk: Süper Kupa'nın bu yıl Türkiye dışında oynanmasını bir taraftar olarak istemiyorum

Galatasarayın hayal kırıklığı yaratan transferi Devre arası gidebilir...

YORUM YAZ