MENÜ

Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu transferinde ilginç detay! Ekonomi bileti business oldu...

Beşiktaşlı yöneticilere “Uçak biletimi gönderin” diyen Halil Dervişoğlu, son anda Galatasaray’la anlaştı. Gece yarısından itibaren Siyah-Beyazlı kulübün telefonlarına çıkmayan genç golcünün ekonomi biletini businnes’a çeviren Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyu Türkiye'ye getirip resmi sözleşmeyi imzalattı.

Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu transferinde ilginç detay! Ekonomi bileti business oldu...

Halil Dervişoğlu bir gece yarısı operasyonuyla yeniden Galatasaray’a transfer oldu. Genç golcünün imza için yola çıkmasından hemen önce son yılların en ilginç transfer kapışmalarından biri yaşandı. Sarı-Kırmızılılar’ın, adı bir süredir Beşiktaş’la anılan Halil Dervişoğlu ile temasa geçtiği haberi gün içerisinde gündemdeki yerini almıştı. Ancak ilerleyen saatlerde Beşiktaş’ın golcü futbolcuyla kesin olarak anlaştığı ve Galatasaray’a transfer çalımı attığı ileri sürüldü. Siyah-Beyazlı kulüpten servis edilen haberlere göre Halil, Beşiktaş’a imza atmak üzere Türkiye’ye gelecekti.

Haberin Devamı

GALATASARAY ARAYA GİRİNCE...

Ancak aynı gece boyunca Halil’in bir daha Beşiktaşlı yöneticilerin telefonlarına çıkmadığı öğrenildi. Tam da bu sırada Galatasaray’ın yeniden devreye girerek Halil Dervişoğlu ile anlaşmaya vardığı belirlendi. Hatta Beşiktaş’a, “Uçak biletimi gönderin” diyen Halil’e Siyah Beyazlılar tarafından ayırtılan ekonomi sınıfı uçak biletinin, Galatasaraylı yöneticiler tarafından business class’a çevrildiği ve yolculuğun bu şekilde gerçekleştiği bildirildi. 23 yaşındaki forvet böylece bir anlamda Beşiktaş’ın uçak biletiyle Galatasaray’a imzaya gelmiş oldu.

Galatasarayın Halil Dervişoğlu transferinde ilginç detay Ekonomi bileti business oldu...

OKAN BURUK'UN YENİ JOKERİ

Daha önce iki kez Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu, Sarı-Kırmızılı kulüple bu kez 4 senelik mukavele imzalayacak. Teknik direktör Okan Buruk’un kadrosunda görmeyi çok istediği genç forvetle bir görüşme yaptığı ve onu tam anlamıyla bir joker olarak düşündüğü gelen haberler arasında. Halil, daha önceki Galatasaray döneminde de sadece ileri uçta değil, forvet arkasında ve kanatlarda da görev yapmıştı. Yıldız futbolcu 15 kez A Milli Takım forması da giymiş ve Ay-Yıldızlı takımda 6 gol atmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayın Halil Dervişoğlu transferinde ilginç detay Ekonomi bileti business oldu...

ELEME MAÇLARINDA OYNAYACAK

Bonservisi Brentford’da bulunan Halil, Burnley ve Twente takımlarında da oynamış, futbol kariyerine ise Hollanda’da Sparta Rotterdam altyapısında başlamıştı. Kariyerini Galatasaray’da sürdürecek olan yıldız futbolcunun, Türkiye’ye de Hollanda üzerinden geldiği, kulübü Brentford’la tüm anlaşmaların daha önceden tamamlandığı öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar, gurbetçi futbolcuyu 25 Temmuz’da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi elemelerinde de kadroya dahil etmeye hazırlanıyor.

 

Galatasarayın Halil Dervişoğlu transferinde ilginç detay Ekonomi bileti business oldu...

YORUM YAZ