MENÜ

Galatasaray'ın gündemine gelen Sandro Wagner transferinde sıcak gelişme

Galatasaray'ın gündemine gelen ve bu sezon Bayer Munih'te gözden düşen 30 yaşındaki Alman forvet Sandro Wagner'e Premier Lig'ten talip çıktı. Bild'te çıkan haberlere göreğ devre arası takımdan ayrılacak oyuncuyu West Ham United ve Crystal Palace istiyor...

Galatasaray'ın gündemine gelen Sandro Wagner transferinde sıcak gelişme

Bayern Munih'in forvet oyunusu Sandro Wagner'in ismi devre arası transfer döneminde mutlaka golcü transferi yapacak Galatasaray ile anılmaya başlanmıştı.

Haberin Devamı

Bild'de yer alan habere göre golcü futbolcunun tranfseri için iki Premier Lig ekibi harekete geçti. West Ham United ve Crystal Palace'ın 30 yaşındaki golcünün transferi için girişimlerde bulunulacağı yazıldı.

194 boyundaki forvet bu sezon Bayern Munih'te istediği şansı bulamadı. Bundesliga'da 4 maçta süre alabilen Alman oyuncunun kulübü ile 2020 yılında kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kariyerinde 274 maçı bulunan Wagner 69 gol atma başarısı gösterdi. Bayern Munih alt yapısında yetişen golcü Duisburg, Werder Bremen, Kaiserslautern, Hertha Berlin, Darmstadt, Hoffenheim sorasında bir kez daha Bayern Munih forması giydi.

Galatasarayın gündemine gelen Sandro Wagner transferinde sıcak gelişme

YORUM YAZ