MENÜ

Galatasaray'ın gözü Icardi'de! Okan Buruk'tan özel görüşme

Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı öncesi dikkatler Mauro Icardi'nin durumuna çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar'da Icardi'nin oynamama ihtimaline yönelik alternatif isim belliyken teknik direktör Okan Buruk da bu noktada gerçekleştirdiği özel görüşme ile opsiyonunu hazır tutuyor.

Galatasaray'ın gözü Icardi'de! Okan Buruk'tan özel görüşme

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük'ü sahasında konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar'da karşılaşmanın hazırlıkları sürerken dikkatler Alanyaspor maçında yaşadığı sakatlık sonucunda oyundan çıkmak zorunda kalan Mauro Icardi'nin durumuna çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

FRİKİK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Galatasaray'da frikik vuruşları için büyük rekabet var. Kulübün hazırladığı özel sistemle çalışan oyunculardan Kerem Aktürkoğlu ile Sergio Oliveira, rakip ceza sahasına yakın duran toplar için tam anlamıyla sıraya girmiş durumda.

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme

Cim Bom'da frikikleri öncelikli olarak Oliveira kullanıyordu. Ancak son Alanya deplasmanında Kerem'in attığı nefis frikik golü, genç yeteneği bir adım öne geçirdi. İdmanlarda ekstra çalışmalar yapan Kerem, yarınki Karagümrük karşılaşmasında da olası bir frikikte topun başına geçmek istiyor.

KARAGÜMRÜK MAÇI AÇIKLAMASI

SERGIO OLIVEIRA: SİZE MİNNETTARIM

Aslan'ın Portekizli orta sahası Sergio Oliveira'dan taraftara Bayram mesajları...

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme

Tüm İslam alemine mübarek bir Ramazan Bayramı dileyen tecrübeli futbolcu, "Bu özel gün sizlere neşe, barış ve refah getirsin. Bu güzel kültürün bir parçası olduğum ve sizlerle bu güzel bayramı kutladığım için minnettarım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN BAYRAM MESAJI

Sarı-Kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarında yer alan paylaşımlarda, "Tüm milletimizin ve camiamızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlar; sevgi, dostluk ve huzur dolu günler dileriz" ifadelerine yer verildi.

 Akşam idmanında da teknik heyet, futbolcular ve personel arasında küçük bir bayramlaşma seremonisi yapıldı.

BAŞKANDAN CAMİAYA ÇAĞRI

ZANIOLO'NUN HEDEFİ 4'TE 4

Galatasaray formasıyla ligdeki 3 iç saha maçında da gol atan Nicolo Zaniolo, bu kez de gözüne Karagümrük'ü kestirdi. İtalyan yıldız, taraftarın önündeki 4. maçında da fileleri havalandırmaya hazırlanıyor.

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme


Cim Bom'un Roma'dan transferi Nicolo Zaniolo, yarın akşamki Karagümrük sınavına özel olarak hazırlanıyor. Yıldız futbolcu, şu ana kadar Nef Stadyumu'nda çıktığı 3 lig maçında da rakip fileleri havalandırmayı başardı. İlk maçında attığı golle Kasımpaşa karşısında 3 puanı getiren İtalyan yetenek, ardından 2-0'lık Adana Demirspor ve son olarak 6-0'lık Kayserispor karşılaşmalarında ağları sarsmayı başardı. Zaniolo'nun sıradaki hedefi, taraftarının önündeki 4. maçında da golünü atarak iç saha serisini devam ettirebilmek.

Haberin Devamı

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme

Kulübede başlayacak

Zaniolo'nun Karagümrük karşısında da maça kulübede başlaması bekleniyor. 23 yaşındaki futbolcu, iç sahada gol attığı tüm karşılaşmalarda oyuna sonradan girmişti. Aslan'ın hocası Okan Buruk, fiziksel açıdan henüz yüzde 100'lük seviyeye gelmeyen oyuncusundan en yüksek verimi almanın hesapları içinde.

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme

Ailesi yakın takipte

Nicolo Zaniolo'yu Karagümrük maçında ailesi de yakından takip edecek. Attığı gollerden sonra tribüne koşarak annesine sarılan genç futbolcu, bu uğuru bozmak istemiyor. Ailesi dışında İtalya'dan Milan, Juventus ve Inter gibi devlerin temsilcileri de Zaniolo'yu İstanbul'daki maçlarda izleyerek transfer raporu hazırlıyor.

DURUMU MERAK EDİLİYORDU...

SİMGE SAĞIN'DAN ŞARKI AÇIKLAMASI

"Aşkın olayım" şarkısının Icardi için çalınması sonrasında Arjantinli golcüyle sosyal medya paylaşımları yapan popçu Simge, aralarında çıkan aşk dedikodularıyla ilgili, "Icardi bana mesaj bile atmadı. Ben en çok insanların beni evli biriyle yakıştırmalarına şaşırdım. İki çocuğu olan evli bir erkekle beni nasıl yan yana getirirler?" dedi.

Haberin Devamı

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme

Icardi'yle "Aşkın olayım" şarkısının patlaması üzerine Mertens'in de Hadise'den şarkı istemesi hakkında konuşan Simge, "Ya ben Icardi'ye şarkı mı yaptım? O şarkıyı yazan ben bile değilim. Ben Beşiktaşlıyım ama şarkım en çok Galatasaray stadyumunda Icardi ile patladı. Bir sabah uyandım, Icardi diye bir insan tanıdım. Bilmiyordum ki" ifadelerini kullandı.

CİM BOM'UN GÖZÜ ICARDI'DE

Son idmanlara katılamayan Icardi'nin Karagümrük karşısında oynayıp oynamayacağı bugün doktorların yapacağı detaylı tetkiklerden sonra netleşecek. Sarı-Kırmızılılar'da her ihtimale karşın Bafetimbi Gomis ilk 11'de oynayacak gibi hazırlık yapıyor.

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme


Ağrıları nedeniyle Alanya maçının devre arasında kenara alınan Icardi'nin, Karagümrük karşısında oynayıp oynamayacağı bugün netleşecek. Son idmanlardaki yerini alamayan Arjantinli yıldız, her ne kadar sahada olmayı çok istese de teknik heyet Beşiktaş derbisi öncesinde risk almak istemiyor. Kulüp doktorları bugün Icardi'nin durumunu detaylı olarak kontrol edecek ve ardından teknik direktör Okan Buruk'a rapor iletecek. Başarılı çalıştırıcının kararına göre Icardi'nin kulübeye çekilmesi veya tribüne gönderilmesi gündeme gelecek.

Haberin Devamı

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme

Gomis'e hazır ol emri

Okan hocanın, takımın 2. santrforu Bafetimbi Gomis'le bir görüşme yaparak "İlk 11'e hazır ol" talimatı verdiği öğrenildi. Ligde 8 golü bulunan Fransız santrfor, antrenmanlarda iyi bir performans ortaya koydu. Tecrübeli oyuncunun kendisini göreve hazır hissettiği ve Karagümrük karşısında şans beklediği belirtiliyor.

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme

Barış Alper oynayacaktı

Buruk'un, sarı kart cezalısı olmasaydı Karagümrük maçında ileri uçta Barış Alper Yılmaz'a şans vermeyi planladığı belirlendi. Genç oyuncunun yokluğunda Gomis formaya 1 adım daha yaklaştı.

Metin Karabaş

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayın gözü Icardide Okan Buruktan özel görüşme

YORUM YAZ