MENÜ

Galatasaray'ın gözdesi Roberto Firmino'nun yeni adresi belli oldu!

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Roberto Firmino'nun yeni adresi belli oldu. Sözleşme sezon sonundan itibaren geçerli olacak. İşte detaylar...

Galatasaray'ın gözdesi Roberto Firmino'nun yeni adresi belli oldu!

Geçen sezon ligi 13. sırada tamamlayan Galatasaray, bu sezona önemli yıldızları kadrosuna katarak girdi. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk mücadelesi veren sarı - kırmızılılar yıldız transferi politikasına devre arasında da devam etti.

Haberin Devamı

Sassuolo'dan Kaan Ayhan ve Roma'dan 23 yaşındaki yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo kadroya katılan isimler oldu.

GELECEK SEZONUN PLANLAMASI BAŞLADI

Ligde kritik haftalara girildiği bugünlerde Galatasaray yönetimi de bir yandan gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı.

Galatasarayın gözdesi Roberto Firminonun yeni adresi belli oldu

Sarı - kırmızılılar takıma fayda sağlayabilecek yıldız isimleri mercek altına altına aldı. Bu isimlerden biri de Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Roberto Firmino...

DEMBELE ASLAN OLUYOR

Galatasaray'a iki gün içerisinde Fransa'dan ikinci müjdeli haber geldi. Mauro Icardi'nin bonservisi konusunda PSG ile anlaştığı öne sürülen Sarı-Kırmızılılar'ın bu kez de Lyon forması giyen Moussa Dembele'nin transferinde sona yaklaştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sezon sonunda kontratı bitecek olan ve istediği süreyi alamadığı gerekçesiyle kesin olarak ayrılık kararı veren 26 yaşındaki santrforun menajeriyle bir görüşme daha yapıldı.

Galatasarayın gözdesi Roberto Firminonun yeni adresi belli oldu

Yaz döneminde İstanbul'da gerçekleşen toplantı sonrası, Dembele'nin Galatasaray'a bir kez daha yeşil ışık yaktığı belirtiliyor. Tarafların önümüzdeki günlerde kontratın detaylarını masaya yatıracağı belirlendi.

ROBERTO FIRMINO İDDİASI

Forvete bir isim daha transfer etmek isteyen Galatasaray için Liverpool'dan ayrılma kararı alan Roberto Firmino'nun ismi sık sık yazılmaya başlandı.

Galatasarayın gözdesi Roberto Firminonun yeni adresi belli oldu

Brezilyalı yıldız sezon sonunda, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İngiliz ekibinden ayrılacak.

İNGİLİZ BASINI ÖZEL HABER OLARAK DUYURDU

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, Roberto Firmino'nun yeni adresini 'Özel Haber' ibaresiyle duyurdu.

Gazetede yer alan haberde, Brezilyalı yıldızın Barcelona ile yapılan anlaşmayı imzaladığı ve bu sözleşmenin sezon sonunda itibaren geçerli olacağı ifadelerine yer verildi.

Liverpool formasıyla 360 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu 109 kez gol kaydederken, 20 Mayıs'ta Anfield Road'da oynanacak olan Aston Villa karşılaşmasıyla birlikte takıma ve taraftarlara veda edecek.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayın gözdesi Roberto Firminonun yeni adresi belli oldu

YORUM YAZ