MENÜ

Galatasaray'ın genç yıldızı Emin Bayram'a sürpriz teklif!

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bir taraftan da takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takımın genç yıldızı Emin Bayram'a sürpriz bir teklif eldi. İşte Emin Bayram'a gelen teklif ve tüm detayları...

Galatasaray'ın genç yıldızı Emin Bayram'a sürpriz teklif!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Gelecek futbolcular kadar gidecek isimlerinde de durumu merak konusu. Sarı-Kırmızılı takımın alt yapısında yetişen ve geçen sezon süre aldığı maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan Emin Bayram'a talipler var. Genç yıldız için Galatasaray'a resmi teklif de geldi.

Haberin Devamı

20 yaşındaki emin bayram geçen sezon düzenli olarak A Takım'da yer aldı. Nelsson ve Abdülkerim'in üst düzey performansına rağmen 7 Süper Lig maçında forma giyen genç stoper başarılı bir grafik çizdi.

Sezon başında rezerv ligde 2 maçta oynayan Emin Bayram, 4 Türkiye Kupası ve 7 Süper Lig mücadelesinde ter döktü. Toplam 877 dakika süre alan genç yıldız adayı Nellson ve Abdülkerim'in olmadığı maçlarda özgüveni ve oyunuyla dikkat çekti. Emin Bayram'ın süre aldığı 7 Süper Lig maçında da Galatasaray maç kaybetmedi.

Sezon başı ve devre arasında oynanan hazırlık maçlarının neredeyse tamamında süre alan Emin Bayram'ın sözleşmesi yenilenmişti. 20 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Haberin Devamı

2.5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Stoke City Galatasaray'ın genç oyuncusu Emin Bayram için 2.5 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı. Sarı-Kırmızılı takım bu teklifi kabul etmedi. İngiliz ekibi bu kez genç stoperi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Stoke City'nin bu kez 6-7 milyon Euro civarında kiralık satın alma opsiyonlu teklifle Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

Galatasarayın genç yıldızı Emin Bayrama sürpriz teklif

 

YORUM YAZ