MENÜ

Galatasaray'ın eski yıldızı Zaniolo'ya kötü haber!

Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'nın yolunu tutan İtalyan yıldız Zaniolo, şu ana kadar İngiliz ekibinde beklentileri karşılayamadı. Villa'nın efsane oyuncusu, Sarı-Kırmızılı ekibin eski yıldızının şu anki formunu değerlendirerek çok önemli açıklamalarda bulundu. Zaniolo'nun pek de hoşuna gitmeyecek veriler üzerinde durdu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın eski yıldızı Zaniolo'ya kötü haber!

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Premier Lig'in köklü ekiplerinden Aston Villa'ya transfer olan Zaniolo, şu ana kadar gösterdiği performansla kulübün efsane ismini etkilemedi. İtalyan yıldız hakkında konuştu ve mevcut performansına yönelik önemli ifadeler kullandı. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

İŞTE OYNAMAMASININ ASIL NEDENİ!

Zanilo, İtalyan basınına konuşmuştu

Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralanan İtalyan futbolcu Nicolo Zanilo, konuştu. La Repubblica'ya röportaj veren Zaniolo, şunları dile getirmişti:

"Burada arkadaşlarımla yürüyebiliyorum"

"İtalya'da İngiltere'ye göre medya ve taraftar baskısı daha fazla. Burada arkadaşlarımla yürüyebiliyorum. İtalya'da bu durum biraz yorucu oluyor. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. İklime de alıştım; yağmurla uyanıyorsunuz, saat üçte hava güneşli, iki saat sonra tekrar yağmur yağıyor." 

Galatasarayın eski yıldızı Zanioloya kötü haber

"Premier Lig'deyim ve geleceği düşünüyorum"

"Futbolda hiç hayal kırıklığına uğradınız mı?" sorusuna Zaniolo, "İsim vermeyeceğim, medya atışmalarından hoşlanmıyorum ama İtalya maceram daha farklı sonuçlanabilirdi. Taraftara, takım arkadaşlarıma, şehre, takıma büyük bir sevgim var ve bu karşılıklı. Bu ayrılık hayal kırıklığı yarattı bende. Böyle karmaşalarda herkesin sorumluluk payı vardır aslında ama geçmiş hakkında konuşmak istemiyorum. Şu anda Premier Lig'deyim ve geleceği düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski yıldızı Zaniolo, şu ana kadar Premier Lig'deki kariyerinde gerçek performansını ortaya koyamadı ve tabii ki bu durum Aston Villa efsanesi Agbonlahor'un gözünden kaçmıyor. Efsane oyuncu, Zaniolo hakkında konuşurken onun bonservisini almak için çok fazla acele edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Football Insider'a konuşan Aston Villa'nin efsane forveti , 24 yaşındaki oyunun yetenekli bir futbolcu olduğunu vurguladı. Zaniolo, Villa'nın 29 Ekim Pazar günü Luton'a karşı 3-1'lik galibiyetiyle bir kez daha 11'de başladı ancak Unai Emery'nin takımında gol atamadı.

Galatasarayın eski yıldızı Zanioloya kötü haber

Performansı hayal kırıklığı yaratıyor

İtalyan milli oyuncu, yaz transfer döneminin sonlarında Galatasaray'dan bir sezonluk kiralık olarak katıldı.
Aston Villa, anlaşmadaki bazı yükümlülüklerin yerine getirilmesi halinde bu hamleyi kalıcı hale getirecek.
Midlands kulübü, İtalyan oyuncu için 5,5 milyon £'a kadar ödeyebilir, ayrıca bu geçici sürenin sonunda anlaşmayı kalıcı hale getirebilmek için 32,4 milyon £'luk bir ücret ödemek zorunda kalacak. Şu ana kadar Villa formasıyla tüm müsabakalarda 13 kez forma giydi ancak henüz gol atamadı veya asist yapamadı.

Haberin Devamı

Galatasarayın eski yıldızı Zanioloya kötü haber

Agbonlahor, Football Insider'a şunları söyledi:

Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve yetenekli bir futbolcu ama onu en iyi haliyle görmedik. Bazen doğru kararı ve doğru pası vermiyor. Çok fazla şey yapmaya çalışıyor. Fakat onun yetenekli bir oyuncu olduğuna şüphe yok. Emery, karar vermek için acele etmeyecek. Bakalım neler yapacak ve kaç gol atacak. Bu anlaşma için acele etmeye gerek yok ama yine de hala bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum. O bölgede çok iyi oyuncularımız var. Bakalım nasıl performans gösterecek. Hep birlikte göreceğiz.

Galatasarayın eski yıldızı Zanioloya kötü haber

YORUM YAZ