MENÜ

Galatasaray'ın doktoru Yener İnce'den Icardi itirafı

Beşiktaş derbisini sekerek bitiren Icardi, taraftarları korkutmuştu. Bayern Münih maçına çıkamayacağı düşünülen yıldız futbolcu, büyük bir riske girerek iğneyle sahaya çıktı.

Galatasaray'ın doktoru Yener İnce'den Icardi itirafı

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, sakatlığı olan Arjantinli yıldızın çok zor şartlarda Bayern Münih maçına yetiştiğini söyledi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN KASASI DOLUP TAŞTI!

Hafta sonu 2 gol atıp kazandırdığı Beşiktaş derbisini sekerek bitirince Galatasaraylı taraftarların yüreğini ağzına getiren Mauro İcardi'nin, Devler Ligi'ne yetişip yetişmeyeceği büyük merak konusuydu. Fedakârlık yaparak 3 gün sonra Bayern Münih karşısında yine formayı sırtına geçiren ve attığı Panenka penaltısıyla stadyumu adeta yıkan Arjantinli golcünün, karşılaşmaya nasıl yetiştiğini kulüp doktoru Yener İnce anlattı.

Galatasarayın doktoru Yener İnceden Icardi itirafı

Sağ ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli golcünün ağrısının çok fazla olduğunu söyleyen İnce, "Bayern maçında iğneyle oynadı. Durumu çok ciddiydi. Neredeyse anestezi yapıp ameliyata alacaktık. Elimizden bu kadarı geldi. İğneyle çıkıp mücadele etti" ifadelerini kullandı.

Galatasarayın doktoru Yener İnceden Icardi itirafı

'BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUM'

Haberin Devamı

Icardi sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla taraftara seslendi. Arjantinli, "Şampiyonlar Ligi'nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu. Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. İnsanların sevgisine fazlasıyla minnettarım. Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor" ifadelerini kullandı.

Galatasarayın doktoru Yener İnceden Icardi itirafı

38 GOLÜN 11'İ PENALTIDAN

Galatasaray'da çıktığı 42 maçta 38 gol ve 10 asistle harika bir performans sergileyen Mauro Icardi, bu gollerin 11'ini penaltıdan kaydetti. Arjantinli yıldız bu sezon attığı 15 golün 5'ini beyaz noktadan attı.

Arjantinli golcü, Sarı-kırmızılı formayla 4 kez penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Galatasarayın doktoru Yener İnceden Icardi itirafı

YORUM YAZ