MENÜ

Galatasaray'ın B planı ortaya çıktı! Yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi

Orta sahaya takviye hedefi doğrultusunda birçok yıldızla görüşme halinde olan Galatasaray’ın, A planındaki isimlerde pürüz çıkma ihtimaline karşı, yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi. Sarı-Kırmızılı ekibin, yıldız orta saha için takımına 6 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'ın B planı ortaya çıktı! Yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi

Orta sahaya takviye hedefi doğrultusunda birçok yıldızla görüşme halinde olan Galatasaray’ın, A planındaki isimlerde pürüz çıkma ihtimaline karşı, yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi. Sarı-Kırmızılı ekibin, yıldız orta saha için takımına 6 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü. Sarı-Kırmızılı ekip, bu transfer için çalışmalarını sürdürürken geçen sezonki yıldızını da yeniden takıma dahil etmenin planlarını yapıyor. Cim-Bom ayrıca, yeni yıldızını bir joker olarak kullanmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Rashica'dan kulübüne rest!

Sarı-Kırmızılı kulübün transferini dört gözle beklediği oyunculardan Milot Rashica, bonservisini elinde bulunduran Norwich’e rest çekmeye hazırlanıyor.

Galatasarayın B planı ortaya çıktı Yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi

Takımına büyük umutlarla dönmesine rağmen bir türlü yeni sezon hazırlıklarında aradığı şansı bulamayan 27 yaşındaki kanat oyuncusu, artık ne pahasına olursa olsun Galatasaray’a imza atmanın hayalini kuruyor. SarıKırmızılı kulüple el sıkışan Kosovalı futbolcunun, önümüzdeki günlerde Norwich yetkililerinden transferi konusunda kolaylık isteyeceği bildirildi.

Hem 8 hem 10 numara...

Galatasaray’ın yeni transferi Kerem Demirbay, bu dönemde teknik heyetin yüzünü güldüren en önemli isimlerin başında geliyor. Ligin başlamasına sayılı günler kala, ilk 11’deki 3. yerliyi bulmakta zorlanan Okan Buruk, Kerem’in transferiyle rahat bir nefes aldı. Hem 8 numarada hem de 10 numarada görev yapabilen solak futbolcu, kısa sürede adını kadroya yazdıracak gibi görünüyor. Ligde Abdülkerim ve Kerem Aktürkoğlu’nu kullanmasına kesin gözüyle bakılan Okan hoca, Demirbay’ı da yeni 8 numara gelene kadar Oliveira’nın yerinde oynatmayı düşünüyor. 8 numara takviyesinden sonra da lig maçlarında Kerem Demirbay’ın forvet arkasına geçme ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasarayın B planı ortaya çıktı Yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi


32 milyon Euro’ya imza

Galatasaray’ın 3.7 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı Kerem Demirbay, 2019 yılında Bayer Leverkusen’e tam 32 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 2 kez Almanya Milli Takımı’nın formasını da giyen tecrübeli futbolcu, Hamburg, Dortmund, Kaiserslautern gibi takımlarda da yer almıştı.

Galatasaray'a yeşil ışık!

Transferin en hareketli günlerini yaşayan Galatasaray’ın orta saha arayışı doğrultusunda gündemine flaş bir isim daha geldi. Önceliği Ndombele, Fred ve Paredes gibi yıldızlara veren SarıKırmızılılar, bu oyuncularda herhangi bir pürüz çıkma ihtimaline karşı tedbirini aldı. Sarı-Kırmızılı kulübün B planında, Saul Niguez’in yer aldığı ortaya çıktı. İddiaya göre Galatasaray Yönetimi, 28 yaşındaki İspanyol futbolcunun bonservisine 6 milyon Euro önerdi. Atletico’nun da Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı ifade ediliyor. Orta alanda iki yönlü olarak görev yapabilen Niguez’in de Cim Bom’a yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Galatasarayın B planı ortaya çıktı Yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi

2. haftaya kadar bitecek

Sarı-Kırmızılı yönetim, Niguez gelişmesine rağmen transfer listesinin üst sıralarındaki diğer oyuncularla ilgili girişimlerini sürdürecek. Saul Niguez’in ise şu sıralarda bekleme sürecine alındığı öğrenildi. Galatasaray cephesinde tüm plan, Süper Lig’in en geç 2. haftasına yeni orta sahayı yetiştirmek. Eğer Niguez veya gündemdeki diğer yıldızlardan birinin transferi gerçekleşirse, mevcut kadrodaki orta sahalardan bir veya iki isimle yolların ayrılabileceği belirtiliyor.

Galatasarayın B planı ortaya çıktı Yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi

YORUM YAZ