MENÜ

Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Dikkat çeken detay

Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Dikkat çeken detay

Milli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle lige verilen arada kendini zinde tutmak isteyen Galatasaray, bugünden itibaren 4 gün Antalya'da kampa girecek ve çalışmalarını burada sürdürecek.

Haberin Devamı

BERABERLİK VE MOTİVASYON

Sarı-kırmızılılarda kamp kararı alınmasında iki nedenin etkin rol oynadığı ifade edildi. Cim-Bom'da ilk planda oyuncuların daha fazla beraber vakit geçirip motivasyonlarının yukarı çıkması için bu kararın alındığı öğrenildi. Takımın kalan maçlara odaklanması için kampa karar verildiği belirlendi.

FLORYA'DAKİ KÖTÜ ZEMİNLER

Galatasaray'ın Antalya'da kampının bir diğer nedeni ise, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sahaların durumunun kötü olması... Florya'daki antrenman sahalarının zeminin kötü durumda olmasından dolayı sakatlık yaşanma riskinin bulunduğu ve bu nedenle de bir süre bakım çalışması yapılacağı belirtildi. Bilindiği gibi Aslan, gelecek sezondan itibaren çalışmalarını Kemerburgaz'da yapmayı planlıyor. Daha önce 29'una kadar süreceği belirtilen kamp, bir gün kısaldı.

Haberin Devamı

Galatasarayın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı Dikkat çeken detay

EN KRİTİK VİRAJ

Galatasaray'da ligin sona ermesine 8 hafta kala en kritik maç olarak Alanya deplasmanı görülüyor. Teknik Direktör Okan Buruk ve ekibi fikstürü masaya yatırdı ve işlerinin çok kolay olmadığını gördü. Sarı-kırmızılı teknik kadronun değerlendirmesine göre son 8 maç içerisinde en keskin viraj, Alanya deplasmanı olarak görüldü.

Fatih Tekke yönetiminde iyi bir ivme yakalayan ve ligde üst sıralara tırmanan Alanyaspor Kadıköy'den puan çıkarmış son 3 maçını da kazanmıştı. Alanya'nın son 6 maçında yenilgisi ise bulunmuyor. Galatasaray, 7 Nisan'daki Süper Kupa'dan sonra, ligde Alanya'ya konuk olacak.

Galatasarayın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı Dikkat çeken detay

YORUM YAZ