MENÜ

Galatasaray'ın anlaştığı Tete korkuttu! İngiltere'ye rezervasyon...

Fenerbahçe’ye imza atmak üzere Türkiye’ye gelen, hatta Ali Koç’un Bodrum’daki teknesinde yemek yiyen Tete’nin Galatasaray’a transferi tamamlandı. 23 yaşındaki futbolcu, dün menaceriyle birlikte Rams Park’taydı. Sağlık kontrolünden de sorunsuz geçen Sambacı ile 4 yıllık mukavele yapılacak. Ancak Tete görüşmelerin ardından Sarı-Kırmızılı yöneticileri korkuttu! Sambacının menajeri İngiltere'ye bilet rezervasyonu yaptırmıştı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın anlaştığı Tete korkuttu! İngiltere'ye rezervasyon...

Transferin en hareketli kulüplerinden Galatasaray’ın kadrosuna kattığı son isim Tete oldu. Shakhtar Donetsk’in 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, dün menaceriyle birlikte Rams Park’ta Galatasaraylı yöneticilerle kontrat detaylarında uzlaştı. Daha sonra sağlık kontrolünden sorunsuz bir şekilde geçen Brezilyalı yıldız, Sarı-Kırmızılı kulüple 4 yıllık sözleşme imzalayacak. 31 Aralık’ta bitecek olan sözleşmesini, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşı gerekçe göstererek, FIFA’nın da tanımış olduğu hakla birlikte feshedecek olan Tete için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek.

Haberin Devamı

Galatasarayın anlaştığı Tete korkuttu İngiltereye rezervasyon...

Hem sahada hem kasada

Galatasaray, bonservisi bedava olan Tete’ye 3.5 milyon Euro imza parası ödeyecek. Oyuncunun senelik garanti maaşı ise 2.5 milyon Euro olacak. Piyasa değeri 25 milyon Euro olan ve Shakhtar’ın Avrupa devlerine çok daha yüksek fiyatlara satmaya hazırlandığı genç yetenek, böylece çok uygun bir bedelle Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Galatasaray’ın ileride Tete transferinden büyük paralar kazanmak gibi de bir planı var.

RUSLAR'IN GÜNDEMİNDEYDİ..

Galatasarayın anlaştığı Tete korkuttu İngiltereye rezervasyon...

İngiltere'ye bilet rezervasyonu yaptı!

Bu arada Tete transferi tam bitmek üzereyken, son anda menacerinin İngiltere’ye bilet rezervasyonu yaptırması kafaları karıştırdı. Sambacı için İngiliz kulübü West Ham United’ın araya girdiği öne sürülürken, Galatasaraylı yöneticiler gece boyunca bir sorun olmadığını, oyuncunun artık sadece kendilerine imza atacağını dile getirdiler. Gelinen son noktada ise Sarı-Kırmızılı yönetimin dediği oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayın anlaştığı Tete korkuttu İngiltereye rezervasyon...

Üst üste çalımlar

Uzun süre Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan, Fenerbahçe’nin imza için Türkiye’ye getirdiği, hatta Ali Koç’un Bodrum’daki teknesinde yemek yiyen Tete’yi kapan Galatasaray, Zaha ve Halil Dervişoğlu’nun hemen ardından, ezeli rakiplerine büyük bir transfer çalımı daha atmayı başardı. Özellikle Erden Timur’un bizzat yaptığı girişimler, Galatasaray’ın bu transfer operasyonunu sorunsuz tamamlamasında büyük rol oynadı.

YILDIZ OYUNCU YETİŞECEK...

Galatasarayın anlaştığı Tete korkuttu İngiltereye rezervasyon...

YORUM YAZ