MENÜ

Galatasaray'ı çok istiyor! İşte gözden çıkarılan bonservis

Galatasaray Yönetimi'nin bonservisini alabilmek üzere çalışmalara başladığı yıldız oyuncu, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. "Galatasaray taraftarıyla aramızda özel bir bağ var" diyen yıldız futbolcu, Sarı Kırmızılı ekiple şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. İşte detaylar...

Galatasaray'ı çok istiyor! İşte gözden çıkarılan bonservis

Maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe'ye 9 puan fark atan Galatasaray, Süper Lig'de 14 maçlık galibiyet serisi yakaladı ve şampiyonluğun en ciddi adayı konumunda.

Haberin Devamı

Okan Buruk, Galatasaray'ı hem ligde hem de kupada emin adımlarla hedefe taşırken Sarı Kırmızılılar yaz transfer dönemine şimdiden hazırlanmaya başladı. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmeleri...

KARABAĞ İLE HAZIRLIK MAÇI

Milli maçlar nedeniyle lige verilecek arayı boş geçmek istemeyen Galatasaray, 26 Mart Pazar günü saat 19.00'da Karabağ FK ile Azerbaycan'da karşılaşacak. Hazırlık karşılaşmasının tüm geliri, depremzedeler için bağışlanacak. Teknik direktör Okan Buruk, Milli takımlara gidecek oyuncu sayısına göre takımı altyapıdan oyuncularla takviye etmeyi planlıyor.

Galatasarayı çok istiyor İşte gözden çıkarılan bonservis

 

MUSLERA ŞAMPİYONLUK MODUNU AÇTI

2011 yılından beri Galatasaray forması giyen ve bu süreçte tam 5 lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera, bu zaferlerin birçoğunda başrolde yer aldı. 36 yaşındaki file bekçisi bu sezon da tam anlamıyla şampiyonluk modunu açtı ve sessiz sedasız takımına büyük katkı vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Son olarak ağır sakatlığını kısa sürede atlatıp fedakârlık yaparak tek bir maç kaçırmadan eldivenlerine kavuşan Uruguaylı kaleci, Kasımpaşa karşısında da hatasız oynadı. Hücum hattındaki yıldızların üstün performansına karşın, savunmadaki başarılı tabloda ön plana çıkan isim olan Fernando Muslera, bu sezon kalesine gelen 80 şutun 64 tanesini kurtararak parmak ısırttı.

Galatasarayı çok istiyor İşte gözden çıkarılan bonservis

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

Ligdeki 22 maçta 16 gol yiyen tecrübeli file bekçisi, tam 10 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Sözleşmesi 2024 yazında sona erecek olan Nando, Türkiye'deki geleceğiyle ilgili olarak, "Vücudum izin verdiği sürece oynamaya devam edeceğim. Oyuncu olarak olmasa da her zaman Galatasaray’ın da Türkiye’nin de bir parçası olmaya devam edeceğim" diyerek kariyerine yönelik kritik bir ipucu verdi. Muslera her ne kadar futbolu ülkesinde bırakmayı düşünse de Galatasaray Yönetimi aktif futbol hayatından sonra da deneyimli futbolcuyla antrenör olarak veya başka bir rolde çalışmayı planlıyor.

'3 YERLİ KURALI YÜZÜNDEN OYNAYAMADIM'

Galatasaray'ın ara transferde PSV'ye gönderdiği Patrick van Aanholt, performansıyla kısa sürede ülkesinde manşetlere taşındı. Son maçta golünü de atan 32 yaşındaki Hollandalı, Galatasaray günleriyle ilgili, "Kötü bir dönemde geldim. Bu sezonun ilk yarısında neredeyse hiç şans bulamadım. 3 yerli kuralı yüzünden bir oynadım, bir oynamadım. Coşkumu kaybettim. Antrenör her defasında bunun Türkiye'de geçerli bir kural olduğunu söyledi. Bu yüzden hep bir Türk sol bek seçti. İyi ve sıkı çalışıyordum ama bunun karşılığında oynayamadığınızda canınız sıkılıyor" dedi. PSV'nin hocası Nistelrooy ise "O harika. Herkes onun ne kadar iyi olduğunu görüyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasarayı çok istiyor İşte gözden çıkarılan bonservis

MOSTAFA MOHAMED GÖZDEN DÜŞTÜ

Nantes formasıyla son lig maçında oyuna sonradan giren ve attığı golle takımına puan getiren Mostafa Mohamed'in Fransa'daki geleceği merakla takip ediliyor. Bonservisi Galatasaray'da bulunan 25 yaşındaki Mısırlı hakkında konuşan Nantes Teknik Direktörü Kombouare, Mostafa ya da hiçbir oyuncumla sorunum yok. Ganago ve Delort gibi isimler kendisinin önünde. Takımda güçlü bir rekabet var. Mohamed'in sonradan girmesini ve gol atmasını tercih ederim. Asla pes etmemesini istiyorum çünkü ona inanıyorum ve ondan vazgeçmedim. Ama şunu anladım, mutlu olması için daha fazla oynaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayı çok istiyor İşte gözden çıkarılan bonservis

İNANCI VE GÜVENİ TAM!

RASHICA İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Sarı-Kırmızılı kulübün bu sezonki en başarılı transferlerinden biri de Milot Rashica. Her iki kanatta da çok etkili olan ve süre aldığında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan 26 yaşındaki futbolcunun bonservisini alabilmek için yönetim girişimlere başlamış durumda.

Galatasarayı çok istiyor İşte gözden çıkarılan bonservis

5 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Bonservisi İngiltere Chamhionship takımlarından Norwich'te bulunan Kosovalı futbolcu için 5 milyon Euro gözden çıkarılmış durumda. Rashica da kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray'da kalmayı çok istiyor. "Galatasaray taraftarıyla aramızda özel bir bağ var" diyen Rashica, "Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Takım halinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasarayı çok istiyor İşte gözden çıkarılan bonservis

Galatasaray, Rashica'nın bonservisi için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLAYACAK

Kasımpaşa maçında yeni transfer Zaniolo'ya yaptığı asistle galibiyette önemli rol üstlenen Rashica, cuma günkü Konya deplasmanında ilk 11'de oynamaya hazırlanıyor. Okan Buruk'un yıldız futbolcuya sağ kanatta görev vereceği öğrenildi. SarıKırmızılı oyuncunun bu sezon 19 resmi maçta 3 gol 4 de asisti bulunuyor.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ