MENÜ

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike! 1 Milyar TL'lik sorun...

Hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Bu sezon da şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı kırmızılıları büyük bir tehlike bekliyor. Ara transfer döneminde de eksik bölgelerini transferle doldurmak isteyen Cimbom, yaklaşık 1 milyar TL'lik sorun ile karşı karşıya.

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike! 1 Milyar TL'lik sorun...

29 Aralık'ta Riyad'daki TFF Süper Kupa maçında G.Saray'ın yıldızları, Suudi Arabistan piyasasına çıkacak. 15 milyon Euro'ya Sevilla'ya gönderdiği Marcao'dan beri çift haneli rakamlara oyuncu satışı yapamayan G.Saray'ın, olası cazip tekliflere kapısı açık. Ancak yönetim, sadece bir oyuncu için kapıyı kapadı: Mauro Icardi.

Haberin Devamı

Yaz döneminde Al-Hilal ve Al Shabab'dan gelen astronomik tekliflere rağmen sarı-kırmızılı takımı seçen Tangocu'nun adı, bir süre önce de dünya devi Real Madrid'le anıldı. Arjantinli yıldızı satmayı düşünmeyen Galatasaraylı yetkililer, İcardi'nin yeni jenerasyon üzerindeki etkisini dikkate alıyor. Minik çocukların Galatasaray'ı seçmesinde 1 numaralı faktör haline gelen yıldız isim, saha içi performans kadar saha dışındaki varlığıyla da Cimbom'da 'satılamaz' konumuna geldi.

CİMBOM BÜYÜK GELİR BEKLİYOR

Sezon öncesinde satın alma opsiyonlu kiralık giden Zaniolo ve Yunus Akgün'den G.Saray toplam 31.5 milyon Euro gelir bekliyor. İtalyan oyuncuya 22.5 milyon Euro, Yunus'a 9 milyon Euro bonservis bedeli belirlenmişti. Güncel kurla 1 milyar TL'ye yaklaşan bu miktar, sarı-kırmızılılar için önemli bir gelir kalemi olacak.

Haberin Devamı

Galatasarayı bekleyen büyük tehlike 1 Milyar TLlik sorun...

DEVAM ETMEME KARARI ÇIKABİLİR

Ancak Aston Villa ve Leicester City sezon sonunda Zaniolo ve Yunus'un performansına göre devam etmeme kararı da alabilir. İki oyuncu da İngiltere'de takımlarının başarılı grafiğine rağmen gol atmayı başaramadı. Aston Villa'da 16 maça çıkan Zaniolo'dan henüz skor katkısı gelmedi. Premier Lig'e dönmeye çalışan Leicester'da oynayan Yunus ise forma giydiği 11 karşılaşmada 2 asistle yetindi.

Galatasarayı bekleyen büyük tehlike 1 Milyar TLlik sorun...

Galatasarayı bekleyen büyük tehlike 1 Milyar TLlik sorun...

YORUM YAZ