MENÜ

Galatasaray'dan transfer harekatı! Yıldız oyuncunun menajeri teklifi açıkladı...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı verirken önümüzdeki sezonun kadro planlaması adına da çalışmalarda bulunan Galatasaray'ın gündemine gelen yıldız isim için teklifini yaptığı bizzat oyuncunun menajeri tarafından açıklandı.

Galatasaray'dan transfer harekatı! Yıldız oyuncunun menajeri teklifi açıkladı...

Süper Lig'de lider olarak şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, yeni sezonun kadro çalışmalarına da başlamış durumda. İç transferde hamlelere hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, dış transferde de hedefini belirlemiş durumda.

Haberin Devamı

HÜCUM HATTINA TAKVİYE PLANI

Galatasaray, sezon başında kanatlara yaptığı Wilfried Zaha, Tete ve Hakim Ziyech takviyeleriyle dikkatleri çekmişti. Sarı-Kırmızılılar, bu isimlerden sezon içerisinde dönem dönem önemli katkılar alsa da yıldızlar sezon genelinde beklenen seviyeye ulaşamadı.

Galatasaraydan transfer harekatı Yıldız oyuncunun menajeri teklifi açıkladı...

YENİ HEDEF BELİRLENDİ

Galatasaray, yeni sezon öncesi özellikle sağ kanat için dikkat çekici bir isme yönelmiş durumda. Fluminense'nin hücumda en dikkat çeken isimlerinden Jhon Arias'ın ismi, ara transfer döneminde de Galatasaray ile anılmıştı fakat bu kez oyuncunun menajerinden bu ilgiyi somut hale getiren bir açıklama geldi.

TEKLİF YAPILDI!

Jhon Arias'ın menajeri Alex Viveros, Kolombiyalı yıldızın transferine ilişkin açıklamalar yaptı. Deportes Sin Tapujos'a konuşan Viveros, Ocak ayında Rus ekibi Zenit'ten Arias için gelen teklifi reddettiklerini belirtirken şu an için ise iki takımın masadaki teklifine değindi. Viveros, Galatasaray ve Sevilla'nın Kolombiyalı oyuncuyu kadrolarına katmak için teklifte bulunduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Galatasaraydan transfer harekatı Yıldız oyuncunun menajeri teklifi açıkladı...

Geçtiğimiz sezon Fluminense'de 11 gol, 12 asistlik skor katkısıyla öne çıkan 26 yaşındaki oyuncu, bu sezona da ilk 8 resmi maçta 4 gol atarak başladı. Jhon Arias'ın menajeri Alex Viveros, Galatasaray ve Sevilla'nın tekliflerinin yanı sıra oyuncusuna Fransa ve İtalya'dan da ilgi olduğunu aktardı.

YORUM YAZ