MENÜ

Galatasaray'dan TFF'ye Lale Orta ültimatomu!

Türkiye Futbol Federasyonu seçiminin ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta'nın görevde kalması halinde gerekli tavrı göstereceklerini belirten Galatasaray A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, "Geçmişte yapılan yanlışların düzeleceğini umuyoruz" dedi.

Galatasaray'dan TFF'ye Lale Orta ültimatomu!

TFF’deki seçimlerin ardından mevcut MHK Başkanı Lale Orta’nın görevde kalması durumunda federasyona gerekli tavrı göstereceklerini belirten Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, "Lale Hanım geldikten sonra doğru bir yönetim sergilenmedi. Birçok kulüp de şikayetlerini dile getirdi. Biz de yanlışlar, eksikler olduğunu belirttik. Yeni yönetim seçildikten sonra burada geçmişte yapılan yanlışları düzelteceğini düşünüyoruz. Kurulları da yeniden ele alacaklarını düşünüyoruz. Dolayısıyla Lale Orta’nın görevde kalması durumunda TFF’ye gerekli tavrımızı gösteririz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kulüpte herkesin farklı bir görevi olduğunu da vurgulayan Timur, şunları kaydetti:

100 YILLIK FON PROJESİ

"Ben Florya, Kemerburgaz, Mecidiyeköy, Galatasaray Adası’nın yapımı gibi projelerle, Galatasaray’ın yeniden yapılanması, dijital vizyon gibi projelerle ilgileniyorum. En önemli projemiz, tüm gelirleri konsolide edip, borçlarımızı ödedikten sonra oluşturacağımız fon. Ana paraya dokundurmadan sadece getirisini kullanılabilir hale getireceğiz. Bunu da alt fonlara böldük. Galatasaray’a 100 yıl hizmet edecek bir fonu oluşturmak, Galatasaray’ı mali bağımsızlığına kavuşturmak. Altyapı fonu, varlık kazandırma fonu, Galatasaray gelecek fonu, amatör branşlar fonunu oluşturuyoruz"

 

Galatasaraydan TFFye Lale Orta ültimatomu

YORUM YAZ