MENÜ

Galatasaray'dan sürpriz transfer operasyonu! Bedavaya gelecek

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, en yakın rakibinin 2 puan üstünde 1. sırada yer alıyor. Yaz transfer dönemi için şimdiden kolları sıvayan sarı-kırmızılı ekip, duyanları şaşkına çevirecek o dünya yıldızını bedavaya getirmek için çalışmalara başladı.

Galatasaray'dan sürpriz transfer operasyonu! Bedavaya gelecek

Trendyol Süper Lig'i geçtiğimiz sezon şampiyon tamamlayan Galatasaray, bu yıl da ipi göğüslemek istiyor.

Haberin Devamı

Son olarak zorlu Beşiktaş deplasmanına konuk olan sarı-kırmızılı ekip, 2. dakikada bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Bu skorla beraber puanını toplamda 75'e yükselten Cimbom, 2. sıradaki Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Ayrıca Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Galatasaraydan sürpriz transfer operasyonu Bedavaya gelecek

3 TURNUVAYA VEDA EDİLDİ

Sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, ilk olarak Şampiyonlar Ligi'nde bulunduğu A grubunu 3. sırada tamamladı. UEFA Avrupa Ligi'ne gerileyen temsilcimiz, play-off turunda eşleştiği Sparta Prag'a iki maç sonunda toplamda 6-4 mağlup olarak turnuvaya erken veda etti. Ardından Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük ile eşleşen sarı-kırmızılılar evinde 2-0 yenilerek bu turnuvadan da elendi.

Haberin Devamı

Yoluna yalnızca Süper Lig'de devam eden Galatasaray, şampiyonluğu kazanmak ve yeniden Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi hedefliyor. Bu bağlamda çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip yaz transfer dönemi harekatına başlamış durumda.

ROTA İSPANYOL MAESTRO!

Galatasaray'a yaz transfer döneminde de transfer etmek istediği Thiago Alcantara'dan müjdeli haber geldi. Bu sezon sakatlıkla boğuşan Thiago için Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, "Thiago bu sezon forma giyebilir mi? Bilmiyorum. Kısa süreli bir sakatlık değil." demişti.

Galatasaraydan sürpriz transfer operasyonu Bedavaya gelecek

SEZON SONUNDA AYRILIYOR

Kontratı sezon sonunda bitecek olan Thiago Alcantara'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Thiago, daha önce ise Barcelona altyapısında yetişmiş, Katalan ekibinde birkaç sene forma giydikten sonra Münih'in yolunu tutmuştu. Ayrıca yıldız futbolcu kariyerinde en yüksek piyasa değeri olarak 70 milyon Euro'yu gördü.

İŞTE YAŞANANLARIN PERDE ARKASI

YORUM YAZ