MENÜ

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi: Liverpool'un İngiliz oyuncusu...

Savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, sürpriz bir ismi gündemine aldı. Yıldız oyuncu İatanbul'a gelmeye sıcak bakıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi: Liverpool'un İngiliz oyuncusu...

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, kadroya katılacak yeni isimler üzerinde büyük aşama kaydetti. Sarı - kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk, sol bek ve forvet transferinin yanı sıra stopere de takviye istedi.

Haberin Devamı

Genç çalıştırıcı, ilerleyen haftalarda Abülkerim Bardakçı ve Victor Nelsson'un yaşayacabileceği bir sakatlık ya da cezalı olma durumunda güvenebileceği tecrübeli bir ismin transferine sıcak bakıyor.

METEHAN BALTACI'YA TALİPLER VAR

Galatasaray'da savunmanın vazgeçilmez isimleri Abdülkerim Bardakçı ve Victor Nelsson'u altyapıdan yetişen Emin Bayram ve Metehan Baltacı yedekliyor.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi: Liverpoolun İngiliz oyuncusu...

Emin Bayram, Giresunspor karşısında çok iyi bir performans sergilerken, Metehan Baltacı'nıun tecrübe kazanması için kiralık gönderilemesi gündemde. Süper Lig'den Adana Demirspor ile TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü 2o yaşındaki oyuncuyu kiralamak istiyor.

Önümüzdeki günlerde Metehan'ın kiralık gönderilemsi konusunda sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZLERDEN SÜRPRİZ İDDİA

İngiliz basını, Galatasaray'ın Liverpool'un 25 yaşındaki stoperi Nathaniel Phillips'i kadroya katmak istediği iddia etti. The Athletic'te yer alan habere göre, sarı - kırmızılılar İngiliz savunmacıyı transfer etmek isteyen takımlar arasında başı çekiyor.

GALATASARAY'DAN ÜÇ FORMÜL

Galatasaray, Phillips'i kadroya katmak için üç formül üzerinde duruyor. İlk düşünce satın alma opsiyonlu olarak kiralama... Sarı - kırmızılıar sezon sonunda memnun kalınması halinde oyuncunun bonservisini almak istiyor.

Eğer Liverpool, opsiyon olarak yüksek bir bonservis belirlerse Galatasaray bu kez sadece sezon sonuna kadar kiralama teklifini yapacak. Son seçenek ise oyuncunun bonservisiyle transfer edilmesi, ancak İngiliz ekibinin yüksek bir bedel talep etme olasılığı bu seçeneğin gerçekleşme durumunu düşürüyor.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi: Liverpoolun İngiliz oyuncusu...

PHILLIPS İSTANBUL'A AÇIK

Haberde, Almanya Bundesliga ekiplerinin de transfer etmek istediği Nathaniel Phillips'in İstanbul'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi. İngiliz savunmacı bu sezon biri FA Cup, ikisi Premier Lig, ikisi Carabao Cup olmak üzere beş maçta görev aldı.

NATHANIEL PHILLIPS'IN KARİYERİ

Futbola Bolton Wanderers'ın altyapısında başlayan Nathaniel Phillips, 2016 yılında ücretsiz olarak Liverpool U23 Takımı'na transfer oldu. İki kez üst üste Stuttgart'a kiralanan İngiliz oyuncu, Geçemn sezon devre arasında Bournemouth'a kiralannıştı.

Haberin Devamı

2019 yılında Liverpool ile yeni sözleşme imzalayan 25 yaşındaki oyuncunun kontratı 2025 yılında sona eriyor.

Mauro Icardi'nin PSG Formasıyla En İyi Anları

 

YORUM YAZ