MENÜ

Galatasaray'dan sürpriz sağ bek ve sol kanat bombası

Galatasaray'da yeni sezonun kadro yapılanma çalışması tüm hızıyla sürerken gündeme iki sürpriz isim geldi. Güçlü bir kadro oluşturmak ve oyuncu satışlarından ciddi bir kar elde etmeyi amaçlayan Cim Bom, rotayı İtalya ve Polonya'ya çevirdi.

Galatasaray'dan sürpriz sağ bek ve sol kanat bombası

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Genç ve yetenekli isimleri keşfedip bu oyunculardan ciddi gelirler elde etmeyi planlayan Cim Bom, rotayı İtalya ve Polonya'ya çevirdi.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR VE TRANSFER KOMİTESİ HAREKETE GEÇİYOR

Zaniolo ve Icardi gibi yıldızları kadrosuna barındıran Sarı Kırmızılar, yeni genç yeteneklerin de kadroya katılması için dünyanın her yerinde scout sistemini geliştirdi. Gelen raporlar üzerine harekete geçen yönetim sürekli teknik heyetle de temas halinde. Okan Buruk'un onayının alınmasının ardından Galatasaray'da başta Erden Timur olmak üzere transfer komitesi harekete geçiyor. Ardından görüşmeler hızlanıyor.

Galatasaraydan sürpriz sağ bek ve sol kanat bombası

KEREM AKTÜRKOĞLU YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Önceki gün Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde, Ermenistan ile oynadığı mücadelede galibiyet golünü kaydeden Kerem Aktürkoğlu'nun performansı yüzleri güldürüyor... Ay-Yıldızlı ekibe büyük katkı yapan 24 yaşındaki yıldız, Milli ara sonrası için de yükselen performansı ile teknik heyeti sevindirdi. Kerem, Galatasaray forması ile bu sezon 27 maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

HEDEF ADANA DEMİRSPOR MAÇI

ABDÜLKERİM'DE SORUN YOK

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Abdülkerim Bardakcı'nın sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Abdülkerim'in milli takımda doktorlara baş ağrısı şikayetiyle başvurduğunu Yener, "Milli takım sağlık ekibi, oyuncumuzun milli takımdan ayrılmasına karar veriyor ve kadrodan çıkarıyor. Milli takımda kalması veya ayrılması, tamamen oranın sağlık ekibinin vereceği kararla olur. Biz hiçbir müdahalede bulunmadık. Oyuncumuz milli takımdan ayrılmak istemedi. Sadece milli takımın sağlık ekibinin verdiği kararla oyuncumuz milli takımdan ayrıldıktan sonra biz sürece dahil olduk. Bizim yaptığımız tetkiklerde çok ciddi bir sıkıntının olmadığına karar verdik" diye konuştu.

Galatasaraydan sürpriz sağ bek ve sol kanat bombası

FENERBAHÇE'Yİ AÇIKLADI

Sarı-Kırmızılılar'ın süperstarı Nicolo Zaniolo, transferi sonrasında ilk röportajını verdi. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazetta dello Sport'a konuşan 23 yaşındaki yıldız, Galatasaray'daki ilk günlerini, hedeflerini ve Fenerbahçe'den aldığı teklifi anlattı. Sarı-Lacivertli ekibin daha yüksek bir bedel önermesine rağmen tercihini Aslan'dan yana kullandığını söyleyen Zaniolo,"Fenerbahçe'nin teklif yaptığı doğru. Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve onlara söz vermiştim" diye konuştu.

Haberin Devamı

"5 YIL KALACAĞIMI GARANTİ EDEMEM"

5 yıllık sözleşmesi hatırlatılan Zaniolo, geleceğiyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Geleceği kimse bilemez. Türkiye'de 5 yıl kalacağımı garanti edemem, bu açık. Ama burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım. Türkiye'de şampiyonluk yaşamak, kupayı kazanmak ve Milli Takım’a geri dönmek istiyorum. Buraya gelirken tereddüt etmedim. Futbol oynamaya geri dönmem gerekiyordu. Roma'da birlikte oynadığım Sergio Oliveira ile konuştum ve bana ortamın güzel olduğunu, ligin rekabetçi olduğunu söyledi. Sonra Roberto Mancini'yi aradım. O da gitmemi tavsiye etti ve haklıydı."

Galatasaraydan sürpriz sağ bek ve sol kanat bombası

HEDEF GENÇ VE YETENEKLİ İSİMLER

Sezon başı yaptığı operasyonu devre arasında da sürdüren, Roma'dan 15 milyon Euro bonservisle Nicolo Zaniolo'yu transfer eden Galatasaray, kadrosuna genç ve yetenekli isimleri kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Hedefteki isimler ise İtalya ve Polonya'dan...

Haberin Devamı

"BİR AVRUPA MAÇI GİBİ"

SAĞ BEKE SÜRPRİZ ADAY: OLA AINA

Bu sezon sağ bekte gösterdiği performans ile bu bölgede rakiplerine açık ara fark atan Sacha Boey'in, sezon sonunda yüksek bir bedel ile satılma ihtimali bulunuyor. Bu doğrultuda alternatif isim arayışlarına başlayan Cim Bom'un gündemine sürpriz bir isim geldi. İtalya Serie A ekiplerinden Torino forması giyen Ola Aina'nın izlemeye alındığı öğrenildi. Boey'in olası bir satışında 26 yaşındaki Nijeryalı yıldızın transfer edilmesi gündemde.

Galatasaraydan sürpriz sağ bek ve sol kanat bombası

MICHAL SKORAS'A YAKIN TAKİP

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, flaş bir ismi takibe aldı. Sarı-Kırmızılı kulübün scout ekiplerinin, Polonya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden Michal Skoras'i izlediği belirtildi.

Galatasaraydan sürpriz sağ bek ve sol kanat bombası

PERFORMANSI BEĞENİLDİ

3-1 kaybedilen maçta 1 asist yapan yıldız oyuncunun performansının beğenildiği belirtildi. Ülkesinde Lech Poznan forması giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor.

Haberin Devamı

KENDİ ETTİ KENDİ BULDU!

YORUM YAZ