MENÜ

Galatasaray'dan sürpriz orta saha hamlesi! Sözleşmesinde madde var...

23. şampiyonluk sonrasında hedefini Avrupa’da başarı olarak belirleyen Galatasaray, transferde atağa kalktı ve sürpriz bir ismi gündeme aldı. Sarı Kırmızılılar, bonservisi Shakhtar'da bulunan, kiralık olarak Corinthians'ta forma giyen ve sözleşmesinde özel bir madde bulunan Brezilyalı orta sahaya kanca attı.

Galatasaray'dan sürpriz orta saha hamlesi! Sözleşmesinde madde var...

Yaz döneminde öncelikli olarak kemik kadroyu korumak isteyen Galatasaray, yıldız transferiyle birlikte elini güçlendirip, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında bir sürpriz yaşamak istemiyor. Bu doğrultuda Sarı Kırmızılılar, ince eleyip sık dokumaya çalışırken, titizlikle planlamasını yapıyor. Listesine çok önemli isimleri yazan Cim Bom'un şimdi de Brezilyalı 10 numaraya kanca attığı iddia edildi.

Haberin Devamı

BOMBA ARDA GÜLER İDDİASI!

3 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Galatasaray’ın 2023-2024 sezonu öncesi Avusturya'da yapacağı birinci etap kamp çalışmaları ve maç programı belli oldu.
Sarı-kırmızılı ekip, 8 Temmuz Cumartesi günü saat 14.30'da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Avusturya'nın Graz kentine gidecek. Oradan da karayoluyla Bad Waltersdorf kasabasına geçerek çalışmalarına başlayacak. 18 Temmuz'a dek Avusturya’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek olan Galatasaray, 3 hazırlık maçı oynayacak.

Galatasaraydan sürpriz orta saha hamlesi Sözleşmesinde madde var...

Sarı-Kırmızılı ekibin Avusturya'daki maç programı şu şekilde:

Galatasaray - Kisvarda FC

Tarih: 10.07.2023

Maç Saati: 19.30 (CET)

Stadyum: Merkür Arena - Graz

FK Austria Wien - Galatasaray

Tarih: 14.07.2023

Maç Saati: 19.30 (CET)

Stadyum: Generali Arena - Viyana

Haberin Devamı

SK Sturm Graz - Galatasaray

Tarih: 18.07.2023

Maç Saati: 19.00 (CET)

Stadyum: Merkür Arena - Graz

TEMSİLCİSİ AÇIKLADI!

OKAN BURUK İLE ERDEN TİMUR ARASINDA KRİTİK ZİRVE

Teknik direktör Okan Buruk ve başkanvekili Erden Timur, bir araya geldi. İkili, gelecek sezonun kadrosu konusunda nasıl adımlar atılması gerektiğinin fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca yapılan görüşmede yaz transfer sezonu boyunca nasıl hamleler yapılacağı da masaya yatırıldı.

Galatasaraydan sürpriz orta saha hamlesi Sözleşmesinde madde var...

ÖN ELEME MAÇLARINA KEMİK KADRO İLE ÇIKILACAK

Buna göre özellikle yüksek bonservis geliri beklenen Victor Nelsson, Sacha Boey, Nicolo Zaniolo ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimler mutlaka kadroda tutulacak. Bu sayede Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında kemik kadro ile sahaya çıkılması hedefleniyor. Yönetim, bu yüzden ön eleme maçlarını riske etmeyip, Kupa 1’e katılım halinde 20 milyon Euro’dan fazla bir geliri kasasına koymayı hedefliyor.

EKSİK BÖLGELERE TRANSFER

Gruplara kalınması halinde ise bu kez yıldız isimlere yüksek bonservis bedelleri teklif edilmesi halinde satışları düşünülecek ve teklifler değerlendirilecek. Aynı zamanda bu süre içerisinde eksik olan bölgelere transferler yapılacak.

Galatasaraydan sürpriz orta saha hamlesi Sözleşmesinde madde var...

TORREIRA'NIN MENAJERİ GÖRÜŞME YAPACAK

Bir süredir, Lazio'nun Galatasaray'da harika bir sezon geçiren Lucas Torreira ile yakından ilgilendiği iddia ediliyordu. Sarı-Kırmızılılar’da geride kalan sezonun en iyilerinden biri olan Uruguaylı'nın da geleceği merak konusuydu. Uruguaylı orta saha oyuncusunun menajeri Bentancur, flaş bir açıklama yaptı. Yıldız oyuncu için Lazio’nun ilgisi olduğunu belirten Bentancur, “Torreira, çok ışıltılı bir sezon geçirdi. Rahatlıkla söyleyebilirim ki Torreira, Galatasaray için satılık değil. Dürüst olmalıyım. Lazio ile gelecek hafta resmi bir randevum var. Lucas, İtalya’yı her zaman sevmiştir fakat net olmalıyım. O, satılık değil. Lazio’ya saygı duyuyorum ve tekliflerini görmek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

İTALYANLAR DUYURDU: 2.5 MİLYON EURO'DAN 4 YILLIK SÖZLEŞME

İtalyan basınından Corriere dello Sport'un iddiasına göre, sarı kırmızılılar, Arjantinli orta saha oyuncusu Leandro Paredes ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Haberde, Galatasaray'ın Paredes'e yıllık 2,5 milyon Euro ödeyeceği söylendi. Bu transferin tamamlanmasının ardından ise Lazio ile Lucas Torreira için transfer görüşmelerinin başlayacağı iddia edildi. Galatasaray'ın Torreira'yı satmaya sıcak bakmadığı söyleniyor ancak Lazio'nun teknik direktörü Maurizio Sarri'nin Uruguaylı oyuncuyu çok istediği belirtildi. Sarı Kırmızılıların Lucas Torreira transferinde sıkı pazarlık yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan sürpriz orta saha hamlesi Sözleşmesinde madde var...

SÜRPRİZ İDDİA: MAYCOM İÇİN TEKLİF YAPILACAK

Orta saha transferinde sıcak gelişmeler yaşayan Cim Bom'la ilgili sıcak bir gelişme daha yaşandı. Globo esporte'de yer alan habere göre; Galatasaray, Shakhtar'ın Corinthians'a kiraladığı Maycon'u kadrosuna katmak istiyor. 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu için sarı kırmızılı takımın kısa süre içinde teklif yapacağı belirtildi.

Galatasaraydan sürpriz orta saha hamlesi Sözleşmesinde madde var...

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL BİR MADDE VAR

Galatasaray'ın Ukrayna ekibiyle anlaşması halinde Corinthians'tan ayrılabileceği ifade edildi. Başarılı orta sahanın kiralık sözleşmesi Aralık 2023'e kadar devam edecek. Oyuncunun Brezilya ekibiyle yaptığı anlaşmada, gelen herhangi bir transfer teklifi sonrası Maycon'un istemesi halinde serbest kalabileceği maddesinin yer aldığı aktarıldı.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Haberin Devamı

Galatasaraydan sürpriz orta saha hamlesi Sözleşmesinde madde var...

YORUM YAZ