MENÜ

Galatasaray'dan sürpriz hamle! İkinci Tete geliyor...

Fildişili sağ bek Serge Aurier'i sezon sonuna kadar transfer eden Galatasaray, tecrübeli oyuncunun sakatlığından dolayı gündemine Kenny Tete'yi aldığı iddia edildi.

Galatasaray'dan sürpriz hamle! İkinci Tete geliyor...

Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, sene sonu transfer çalışmalarına da erken başladı. Gelecek sezon için de kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, sağ beke Fulham forması giyen Hollandalı oyuncuyu transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE FRED MÜJDESİ!

İkinci Tete transferi

Kadrosunda Brezilyalı kanat oyuncusu Tete'yi bulunduran Galatasaray, gündemine bu sefer sağ kanat Kenny Tete'yi aldı. Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-kırmızılıların sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı Fildişili sağ bek Serge Aurier'in yerine daha etkili bir oyuncu baktığı ve bu doğrultuda Fulham'ın Hollandalı sağ beki Kenny Tete'yi gündemine aldığı öğrenildi.

Sözleşmesi sene sonu bitiyor

İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek 28 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ettiği öğrenilen Aslan'ın sezon sonu tecrübeli oyuncu için hamle yapmayı planladığı gelen haberler arasında.

1 yıllık opsiyonu var

Fulham'ın 1 yıl daha kontratını uzatma hakkına sahip olduğu futbolcunun İngiltere'den ayrılmaya sıcak baktığı da iddia edildi.

Haberin Devamı

Bu sezon Fulham formasıyla 15 maçta 1042 dakika sahada kalan Hollandalı sağ bek söz konusu karşılaşmalarda 1 kez gol sevinci yaşadı.

 

Galatasaraydan sürpriz hamle İkinci Tete geliyor...

YORUM YAZ