MENÜ

Galatasaray'dan son dakika Yusuf Yazıcı hamlesi!

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Kış transfer döneminde sol bek ve 10 numara transferi yapacak Sarı-Kırmızılı takımda 10 numara transferiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'dan son dakika Yusuf Yazıcı hamlesi!

9 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde sessizliğini koruyan Galatasaray'da hedef sol bek 10 numara transferi. Sarı-Kırmızılı takımın gündemine bu kez sürpriz bir isim geldi. 

Haberin Devamı

Başkanvekili Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde Fransa'nın yolunu tuttuğu ve transferde kendisine önemli bir desteği olan menajer George Gardi ile görüştüğü öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre; Erden Timur'un Fransa'da bir araya geldiği isimler arasında Yusuf Yazıcı'nın da yer aldığı belirtilirken sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli oyuncuyu ve Lille'i ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında...

Trabzonspor, CSKA Moskova ve Lille formaları giyen Yusuf Yazıcı bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu, oynadığı 26 maçta, 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaraydan son dakika Yusuf Yazıcı hamlesi

YORUM YAZ