MENÜ

Galatasaray'dan son dakika Mauro Icardi açıklaması! 'Her şey olabilir...'

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, adı transfer söylentilerine karışan Mauro Icardi ile alakalı önemli açıklamalara imza attı. Arjantinli yıldızın kulüpte mutlu olduğunu vurgulayan Kırmızı, önümüzdeki süreçte yine de her şeyin olabileceğinin altını çizdi. Kırmızı, ayrıca Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçının tarihi ile alakalı da konuştu. İşte detaylar...

Galatasaray'dan son dakika Mauro Icardi açıklaması! 'Her şey olabilir...'

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Son dönemde adı transfer haberleriyle anılan Mauro Icardi hakkında konuşan Kırmızı, Süper Kupa maçının tarihiyle ilgili de yorum yaptı. Galatasaray yöneticisi ayrıca Hakim Ziyech, Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz ile ilgili de konuştu.

Haberin Devamı

"Galatasaray'a erteleme talebi gelmedi"

7 Nisan'da Fenerbahçe ile Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmesine dair söylentileri yorumlayan yönetici, "Galatasaray'a erteleme talebi gelmedi, bir görüş yok, eğer gelirse yönetim kurulumuz ve başkanımız bunu değerlendirilir. Böyle bir talep gelirse bir karar alınır. Ama şu anda bir talep yok. Belirlenen takvime göre motivasyonumuzu yapıyoruz. Eğer talep gelirse başkanımız yanıt verir" dedi.

Galatasaraydan son dakika Mauro Icardi açıklaması Her şey olabilir...

"Bu takvim doğru bir takvim"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırmızı "Fenerbahçe'nin Avrupa kupası maçları ve son zamanlarda yaşanan olaylar belki de ciddi şekilde ertelemeye teşvik edebilir ama bana göre bu takvim doğru bir takvim. Bu takvimle yola devam etmeliyiz bana göre. Talep gelir mi gelmez mi bilmiyoruz. Belki hiç gelmez talep" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Icardi Galatasaray'da çok mutlu, ama her şey olabilir"

Adı transfer söylentilerine karışan Arjantinli golcü Mauro Icardi hakkında konuşan Kırmızı, "8 haftamız kaldı, Icardi de tüm oyuncularımız gibi çok önemli bir oyuncumuz. Kendisi burada ve Galatasaray'da çok mutlu. Sosyal medyada da paylaşıyor bunu. Futbolda dün, bugün ve yarın yoktur, her şey olabilir. Ama Icardi dahil tüm oyuncularımızla transferle ilgili bir şey konuşmuyoruz. Süper kupa maçı dahil son 9 maçımız kaldı. Kimsenin transferle kafasını karıştırmak istemiyoruz" sözlerini sarf etti.

Galatasaraydan son dakika Mauro Icardi açıklaması Her şey olabilir...

"Hakim Ziyech önemli katkılar verdi"

Hakim Ziyech'in durumunu değerlendiren yönetici oyuncu hakkında "Kasımpaşa maçında önemli katkılarda bulundu Ziyech. Zor bir maçtı ve kazandık. Önemli bir futbolcumuz. Şu an transferle ilgili hiçbir futbolcumuzla ilgili bir şey söylememiz söz konusu değildir. Eğer böyle bir şey olsa sayın Erden Timur basını bilgilendiriyor" diye konuştu.

"Mertens'i çok seviyoruz"

Dries Mertens'in camia ile kısa sürede özdeşletiğini ifade eden Nihat Kırmızı oyuncunun sözleşmesi ile alakalı "Bir taraftar ve yönetim olarak Mertens'i çok seviyoruz. İkinci sezonu olmasına rağmen Icardi gibi ödeşleşti takımımızla. Futbolu bırakma kararı bireysel bir karardır. Şu an bu konuları konuşmuyoruz ama dediklerim kendi görüşüm. İkna edebilecek sebepler varsa eğer ve Galatasaray'a katkısının olacağı düşünülüyorsa Mertens ile konuşulur. Keyifle izlemeye devam etmek isteriz, Mertens'in de görüşleri kıymetli ama şu anda bunları konuşmuyoruz. Belki de Fenerbahçe ile Ali Sami Yen'de oynayacağımız maçla şampiyon olacağız ve ondan sonra bu konulara gireriz" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan son dakika Mauro Icardi açıklaması Her şey olabilir...

"Barış kendisini çok geliştirdi"

Takımla sözleşme uzatması gündemde olan Barış Alper Yılmaz'ın kendini çok geliştirdiğini belirten Kırmızı "Barış çok önemli mesafe kat etti. Barış'la ilgili eleştiriler vardı ilk geldiğinde. Okan hoca ile birlikte yukarıya doğru çok önemli bir ivme kazandı. Çok kıymetli ve genç bir oyuncumuz, gelecekte de hem milli takımda hem de Galatasaray'da çok önemli işler yapacağına inanıyoruz. Barış dediğiniz gibi çok önemli bir futbolcu, bu sezon her mevkide oynaması ve Okan hoca ile olan uyumu olarak kendisini çok geliştirdi" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

"Boey takıma çok şey kazandırabilecek bir futbolcu"

Devre arasında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey hakkında konuşan yönetici "Önümüzdeki yaz transfer döneminde olur mu bilemem ama Boey gibi maddi anlamda veya futbol kariyeri boyunca takıma çok şeyler kazandırabilecek bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Galatasaraydan son dakika Mauro Icardi açıklaması Her şey olabilir...

"Tek hedefimiz son 8 hafta ve Süper Kupa"

Sezon sonunda yapılacak başkanlık seçiminin şu an ana gündem maddesi olmadığını belirten Kırmızı "Seçim konuşmuyoruz, tek hedefimiz son 8 hafta ve Süper Kupa. Seçim zamanı gelince tabii ki de gönlümüzden geçer Dursun başkanımızın devam etmesi yönünde. Galatasaray futbol ve maddi güç olarak iyi bir yöne girdi. Bu Dursun başkanın yönetiminin, gelecek sezonda yapacakları projeleri bitirerek Galatasaray'a katkıda bulunmasını temenni ediyorum" sözlerini sarf etti.

 

"Bunlar Galatasaray'ın geleceğine iyi gelecek projeler"

Kulübün gayrimenkul projelerine değinen Kırmızı "Hepsi çok kıymetli projeler. Mecidiyeköy'de bir çoğunun satıldığını biliyoruz. Kemerburgaz'a geçebiliriz ama şu anda oturmuş bir ortamımız var ve şampiyonluk yolundayız. Başkanımızında dediği gibi gelecek sezon geçebilme şansımız var. Dursun başkan çok çalışıyor, belki birkaç sene de bitecek projeler birkaç ayda faaliyete geçti. Biz de başkanımızı ve Erden beyi destekliyoruz. Başlamış projelerimiz bizim gurur duyacağımız projeler olacaktır. Dursun başkanın kalmasını temenni ediyorum eğer kalırsa diğer projeleride kısa süre içinde tamamlayacağını düşünüyoruz. Mecidiyeköy'de dairelerin çoğu bitti, inşaatlar devam ediyor. Kısa süre içerisinde oturmak isteyen veya kiraya vermek isteyenlerle buluşturacağız. Kazan-kazan gibi bir şey oraya çıkıyor. Hem Galatasaray, hem de o daireleri alanlar kazanmış oluyor. Bunlar Galatasaray'ın geleceğine iyi gelecek olan projeler. Galatasaray borçlarını kapatmak için uğraşıyor. Florya projesi, Galatasaray'ın gelecekte de maddi olarak çok güçlü olmasını sağlayacak. Avrupa kulüpleriyle maddi olarak aynı seviyeye gelecek Galatasaray bu projelerle birlikte" dedi.

YORUM YAZ