MENÜ

Galatasaray'dan son dakika açıklaması! Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte tartışma yaşadığı ortaya çıktı!

Galatasaray, Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Fatih Karagümrük'e yenilere kupaya veda etti. Mücadelenin ardından Sarı Kırmızılılar'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. Bu arada Galatasaray'dan Kerem'in yaşadığı olaya ilişkin resmi açıklama geldi.

Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşma Rams Park'ta oynandı. Zorlu mücadelede Arda Kardeşler düdük çaldı. Arda Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Mehmet Emin Tuğral üstlendi. Galatasaray'ı deplasmanda 2-0 mağlup eden Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi. Mücadele sonrası Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TRAFİKTE TARTIŞMA YAŞADI

Maçın ardından evine giderken Kerem Aktürkoğlu, trafikte bir tartışma yaşadı. Yıldız futbolcunun aracından indiği görüntülenirken anlık olarak taraflar arasında sinirlerin gerildiği ve sözlü bir tartışma yaşandığı kameralara yansıdı.

Kerem Aktürkoğlu'nun tartıştığı kişi, 'Sen Milli Takım oyuncususun...' ifadelerini kullanırken yıldız futbolcu da "Öyleyim, öyleyim" sözlerini dile getirdi.

Galatasaraydan son dakika açıklaması Kerem Aktürkoğlunun trafikte tartışma yaşadığı ortaya çıktı

MAÇLA İLGİSİ YOK

Sarı-kırmızılı ekipten alınan bilgiye göre, Kerem Aktürkoğlu, aracı ile yolda ilerlerken trafikteki başka bir araçtaki kişilerle hadise yaşadı.

Tartışmanın maçla bir ilgisi bulunmuyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA!

Galatasaray A Takım Medya Sorumlusu Egehan Şengül, bu olayın ardından, "Sosyal medyada gördüğünüz fotoğraf; Kerem Aktürkoğlu’nun aracı yolda ilerlerken, trafikte başka bir araçtaki kişilerle yaşanan hadiseden ibarettir." şeklinde bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı
Kerem Aktürkoğlu trafikte tartışma yaşadı: Sen milli takım oyuncususun

Galatasaraydan son dakika açıklaması Kerem Aktürkoğlunun trafikte tartışma yaşadığı ortaya çıktı

YORUM YAZ