MENÜ

Galatasaray'dan şaşırtan Nicolo Zaniolo kararı! Çarpıcı 'EURO 2024' detayı

Galatasaray'dan İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiralık olarak imza atan Nicolo Zaniolo, Ada'da şu ana kadar çok verimli olamadı. Sarı-kırmızılı kulüp, Unai Emery'nin takımında tüm kulvarlarda 30 maça çıkan ve 2 gol kaydeden İtalyan kanat oyuncusu ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'dan şaşırtan Nicolo Zaniolo kararı! Çarpıcı 'EURO 2024' detayı

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapıyor. Hem yazın hem de ocak ayında kadrosunu birçok yıldızla dolduran sarı-kırmızılı takım, hem gelecek hem de gidecek futbolcuları yavaş yavaş belirlemeye başlayacak.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ ZANIOLO KARARI

Galatasaray'ın, Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen İtalyan kanat oyuncusu Nicolo Zaniolo ile ilgili kararını verdiği iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulübün, 24 yaşındaki oyuncuyu satacağı bildirildi. İngiltere Premier Lig'de Aston Villa takımında çok fazla forma şansı bulamayan Nicolo Zaniolo ile bu yaz yolların ayrılması bekleniyor.

Galatasaraydan şaşırtan Nicolo Zaniolo kararı Çarpıcı EURO 2024 detayı

KADROYA DAVET EDİLDİ

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, İtalya Millî Takımı'nın Venezuela ve Ekvador'la oynayacağı hazırlık karşılaşmalarına davet edildi. Ada futbolunda fazla oynama fırsatı bulamayan tecrübeli oyuncu, bu yüzden ayağına kadar gelen millî takım şansını iyi değerlendirmek istiyor. Zaniolo bu sezon Aston Villa formasıyla tüm kulvarlarda 30 maça çıkıp 2 gol kaydetti.

Haberin Devamı

EURO 2024'TE DEĞERİ ARTABİLİR

Nicolo Zaniolo sezon sonunda EURO 2024'te İtalya ile boy gösterirse yıldız futbolcunun değeri artacak. Bu da Galatasaray'ın işine yarayacak. Aston Villa'nın 22.5 milyon euro'luk opsiyonunu kullanmayı düşünmediği futbolcuyu Galatasaray yönetimi satmayı planlıyor. Sonuç olarak, yaz transfer döneminde iyi bir teklif gelmesi halinde yıldız futbolcu ile yollar ayrılacak.

YORUM YAZ