MENÜ

Galatasaray'dan olay Zaniolo kararı! Bonservisi...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Lider konumda bulunan sarı kırmızılılar, gelecek sezon planlamasını da yapmaya başladı. Aslan'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'ya teklifler gelmeye devam ediyor. Galatasaray ise Zaniolo konusunda flaş bir karar verdi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'dan olay Zaniolo kararı! Bonservisi...

 Şampiyonluğa çok yakın olan Galatasaray, gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen sarı kırmızılılar, Devler Ligi'ne kadro hazırlamak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

TRANSFERİN GÖZDESİ OLDU 

Transferde iddialı isimlerle ilgilenen Cimbom, teklif gelen oyuncuları için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon Galatasaray'da yıldızını parlatan birçok oyuncu gibi Zaniolo da transferin gözdesi konumuna geldi.

Galatasaraydan olay Zaniolo kararı Bonservisi...

35 MİLYON EURO MADDESİ KOYULMUŞTU

Ara transferde 15 milyon Euro bonservis karşılığında Roma'dan transfer edilen Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesine 35 milyon Euro serbest kalma maddesi koyulmuştu.

FORMAYI ALAMADI

G.Saray'da henüz beklenen etkiyi gösteremeyen İtalyan yıldız, Mertens ve Rashica'dan formayı alamadı. Kulübe hamlesi olan genç futbolcu için sezon sonunda ülkesinden teklifler bekleniyor ancak bu rakamın 35 milyon Euro seviyesinde olmayacağı tahmin ediliyor.

Galatasaraydan olay Zaniolo kararı Bonservisi...

G.SARAY FİYAT DÜŞÜRDÜ

Haberin Devamı

Galatasaray cephesi 25 milyon Euro civarında bir teklif gelmesi halinde Zaniolo'nun satışına sıcak bakıyor. 23 yaşındaki futbolcuya ülkesinden büyük bir ilgi var. Ancak en ciddi aday daha önce de oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Milan. Galatasaray'da şu ana dek 9 maçta süre bulan Nicolo Zaniolo, 3 gol attı ve 1 asist yaptı.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraydan olay Zaniolo kararı Bonservisi...

YORUM YAZ