MENÜ

Galatasaray'dan olay hamle! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u mahkemeye veriyor

Süper Lig'de demeç savaşları yerini hukuki sürece bırakıyor. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan gerilimin ardından Sarı Kırmızılı kulüp harekete geçme kararı aldı.

Galatasaray'dan olay hamle! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u mahkemeye veriyor

Süper Lig'de zirve yarışı tamamen kızışmaya başladı. Galatasaray derbi maçında Beşiktaş'a 3-1'lik skorla yenilirken, Fenerbahçe de Sivasspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrılınca hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. Bu süreçte de hem Sarı Lacivertli kulübün hem de Sarı Kırmızılı kulübün yönetim kademelerinden oldukça sert açıklamalar yükseldi. 

Haberin Devamı

İki kulübün de hakem hatalarının yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu için yaptığı açıklamaların yanı sıra karşılıklı camialar üzerinden söylenen sözler futbol gündeminin son derece dikkatini çekmişti.

Galatasaraydan olay hamle Fenerbahçe Başkanı Ali Koçu mahkemeye veriyor

GERİLİM SÜRÜYOR

Süper Lig'de 32 hafta geride kalırken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki gerilim de artmaya devam ediyor. İki kulüp tarafından da yapılan açıklamalar oldukça sertleşmeye başladı.

GALATASARAY'DAN OLAY HAMLE

Bunun üzerine Sarı Kırmızılı ekip harekete geçmeye karar verdi.

Skorer'in haberine göre; Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u mahkemeye veriyor. Sarı-kırmızılı kulüp, son Divan Kurulu’nda sarı-kırmızılılar hakkında ağır iddialarda bulunan Koç’un sözleriyle ilgili hukuki çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraydan olay hamle Fenerbahçe Başkanı Ali Koçu mahkemeye veriyor

YORUM YAZ